2777
2789
عنوان

ترشحات بی دلیل

73 بازدید | 6 پست

دوستان من سه روز پیش یعنی 25 قاعدگیم بعد رابطه یه مقدار خون آبه داشتم خیلی کم بعدش تبدیل شد به ترشحاتی که داخلش خیلی کم رگه خونیه البته یکی دوبارم خون توی ترشحاتم زیاد بود نه اینکه کامل شکل لخته باشه تا امروز که تبدیل شده به ترشحات قهوه ای تیره امروز 28 قاعدگیمه و موعد پری 

دلدرد ندارم فقط از علایم پری درد س ی ن ه و یبوست و نفخ دارم البته پنج شش روزی هست اینجوری علایم دارم

امروز صبح بی بی هم گذاشتم منفی بود برخلاف هرماه که دقیق تخمک گذاری میکنم این ماه16 ام تازه کیت تخمک گذاری مثبت شد یعنی17 یا18 دورم تخمک گذاریم بوده کسی میتونه راهنمایی کنه میترسم مشکلی باشه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه لانه گزینی بوده?یاهمون پریود بوده چون منم یباراینجوری شدم?یام ک عفونت بوده

آخه سه روزه گذشته باید بی بی مثبت میشد که نشده

اینجوری بودی عفونت بود؟ من عفونتم ندارم آخه پری هام منظمه تو اقدامم بودم میترسم از حاملگی خارج رحمی خیلی نگرانم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
من حتی نمی دونم تاریخ پریودم کیه شما ب چه چیزایی حساسی بیخیال باش 

عزیزم منم مث تو بودم یه بار سقط کردم چون اطلاع نداشتم باردارم

خیلی کار بدیه که این چیزا رو توجه نمیکنی بعد ازدواج خیلی مهمه اتفاقا

عزیزم منم مث تو بودم یه بار سقط کردم چون اطلاع نداشتم باردارم خیلی کار بدیه که این چیزا رو توجه نمی ...

متاهلم ب خدا نمی دونم چندم می شم فقط می دونم شیش هفت روز طول می کشه قبلش بداخلاق می شم شوهرم می گه وقت پریودته خخخخخ بچه اصلا دوس ندارم 

@heseqob
متاهلم ب خدا نمی دونم چندم می شم فقط می دونم شیش هفت روز طول می کشه قبلش بداخلاق می شم شوهرم می گه و ...

منم دوس نداشتم دردسر داره اما اونقد مشکلات دیدم که میترسم بمونم و باردار نشم

راستش مجردی من اینجوری بودم اما الان چون تو اقدامم خیلی توجه میکنم بیشتر از حاملگی خارج رحم میترسم چون من دقیقه پری هام تاخیر نداره الانم علایم دارم و داره با لک تیره قطع میشه کلا😔

راستی شوشوی منم قبل پریم میگه من دیگه سمتت نمیام مث باروت میمونی😃