2777
2789
عنوان

اقوام شوهر

183 بازدید | 12 پست

سلام من کمردرددارم پیام دادم ب خاله همسرم ک ادرس دکترک رفته بوبهم بده نگفتم برای کی سریع زنگ زده ب مادرشوهرم بعد ی ساعت زنگ زد ادرس دکترگرفتی گفتم اره براخودم‌میخاستم خیلی بدم اومدک زنگ زده گفته دلم میخاد بهش پیامی بدم یا دیدمش چیزی بگم شاید من نخام مادرشوهدم بدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده عزیزم منظوری نداشته اصلا بهش نگو

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

اینقد حساس نشو اصن اهمیت نده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
بنظرتون چی بگم‌بهش  یکم‌مودبانه هم باشه

هیچی نگو چون خودت سبک میشی مادرشوهرتم پشت خواهرش درمیاد میگه حالا مگه خواهرم چی گفته

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من باشوهرم مشکل دارم بعد مادرشوهرم همه چیزارو به خواهرش میگه اون دفعه دیگه عصبانی شدم گفتم من بدم چیزهایی که بین من و شوهرمه به کسی بگین اگه دوست دارین به کسی بگین مشکلات خودتونو بگید اونم گفت مگه غریبست گفتم غریبه نیست ولی دلم نمیخواد به کسی بگین بعدش مگه میتونه مشکل منو حل کنه زندگیم هرجور باشه نمیخوام هی این ور اونور بگین اگه لازم باشه خودم میگم

اونم فقط نگاه کرد

اخه دیگه از حدش گذشت