2777
2789
عنوان

خاستگارسگی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این واقعا برات اتفاق افتاده؟؟این یه جکه به خدا توچندتا کانال خنده وسرگرمی یود چنماه پیش

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
یاد خودم افتادم که با سگ همسایمون اینکارو کردم بعد خودمو پشت درخت پنهان کردم طرف هی دنبال صدای سگه م ...

بااحساسات سگه بازی شده این سگ دیگه سگ قبل نمیشه😁

بااحساسات سگه بازی شده این سگ دیگه سگ قبل نمیشه😁

سگه فک کنم فهمیده بود ایسگاش کردم😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

دبیرستانی بودیم بابام یه بلبل گرفت اهلی بود این تا ابجیمو میدید میرفت رو شونه ش صدا عاشقونه در میکرد میرقصید پرهاشو باد میکرد اونقد عشوه میومد همش دنبال ابجیم بود لباس عوض میکرد گردن خم میکرد هر جا این بود این میرفت سراغش بخدا از زیر در یه فاصله کوتاه بود زور میزد میرفت تو اطاقش اینم جیغ میزد این حیوون هیزه بخدا🤣🤣🤣🤣 

چقد میخندیدم بهش اخر سر پروازش داد طفلیو😕

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
یه بار دیگه بخون متنشو😑جوکه دیگه

خیل خول بیامنوبزن

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
ميدونستيد سگها وقتي جفتگيري ميكنن بعد تا چند دقيقه اي بهم چسبيده اند و نميتونن جدا بشن از هم

نه فقط کنارخونه قبلیم یه جای خالی وجودداشت که هنوزتوش خونه نساختن اخرهرفصل اونجاعوعابودسریه ماده باهم کل مینداختن شوهرم مجبورمیشدبره ازهم سواشون کنه ۷.۸تاسگ نمیرونم ازکجامیومدن نصف شبی به خدا دخترمم بدجوری ازیگ میترسه ازوقتی به دنیااومده تاالان که ۴سالشه سگوازدورمیبینه رنگش میپره اونموقعه هاکه نصف شب سردصدامیکردن دخترم توخوابم انگارصداشومیشنیدوناله میکردمبگه حتماازون موقع براش مونده

دبیرستانی بودیم بابام یه بلبل گرفت اهلی بود این تا ابجیمو میدید میرفت رو شونه ش صدا عاشقونه در میکرد ...

درعوض دخترعمم یه طوطی داشت ازعمم متنفربود.تخمه که میخوردپوستاشو پرت میکرد سمت عمم