2777
2789

من برای دخترم شیشه شیر اونت فیلیپس رو گرفتم از بدو تولد خیلی راحت گرفت ولی الان بعد 3 ماه دیگه نمی گیرتش.. شیر منم خیلی کمه که فقط سینه راستمو میگیره... می خوام برم یه شیشه جدید بگیرم چه مدلی بگیرم که راحتتر بگیره اینم بگم که دخترم رفلاکس داره

چیکو امتخان کن.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

منم اولش اونت گرفتم مدل کلاسیک اصلا نگرفت از این شیشه شیرای معمولی ارزون مثل بی بی لند و ... میدادم تا دو ماهگی 

بعدش خیلی باهاش کلنجار رفتم و سرشیشه اونت رو عوض کردم بلاخره گرفت ولی بعد چند ماه از این مدلای نچرالش گرفتم خیلی بهتر باهاش ارتباط برقرار کرد

حالا شاید سرشیشه اش رو عوض کنی بهتر بگیره معمولا بعد چند ماه باید شماره سرشیشه اش رو عوض کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.