2777
2789

زود نرید سونو گرافی همش استرس بهتون وارد میشه ! یا میگن ساک دیده نشد یا میگن جنین نداره یا قلب تشکیل نشده

بذارین 8 هفتگی برید خیالتون راحت بشه

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اولش گفت ساک رو نمیبینم رفتم یکی دیگه گفت ساک هست بچه نیست اون موقع هشت هفتم بود ده هفت ...

وای مرسی من از دیروز از نگرانی دارم دیونه میشم منو ترسوندن گفتن شاید حاملگی حارج از رحم باشه

اره من اولش گفت ساک رو نمیبینم رفتم یکی دیگه گفت ساک هست بچه نیست اون موقع هشت هفتم بود ده هفت ...

حالت تهوع اینا داشتی؟بعدهشت هفته رفتی گفت چند هفته ای؟من خیلی نگرانم دیروز رفتم سونو گفت چهار هفته و پنج روزته میترسم در صورتی ک تاریخی هشت هفتمه 

امروزم میخوام برم شک دارم دستگاه اون درست بوده باشه

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
حالت تهوع اینا داشتی؟بعدهشت هفته رفتی گفت چند هفته ای؟من خیلی نگرانم دیروز رفتم سونو گفت چهار هفته و ...

من تا هشت هفته نمیدونستم بار دارم ازمایش دادم بعد دکتر رفتم برام سونو نوشت رفتم سونو گفت هشت هفتته

از دوازده هفته ویار داغووووونم کرد

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
وای مرسی من از دیروز از نگرانی دارم دیونه میشم منو ترسوندن گفتن شاید حاملگی حارج از رحم باشه

براي منم ساك و نديد گفت تخمدانت بزرگ شده خارج رحميه اما بچم الان ١٦ ماهشه😊

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من تا هشت هفته نمیدونستم بار دارم ازمایش دادم بعد دکتر رفتم برام سونو نوشت رفتم سونو گفت هشت هفتته ...

میشه دعا کنی جنین منم سالم باشه 😔😞

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰