2777
2789
عنوان

کرم پودر عالی معرفی کنید😍🙌🙏

680 بازدید | 41 پست

میشه یه کرم پودر عالی که هم پوشانندگی خوب داشته باشه هم رو صورت بخوابه و عالی باشه کلا...

من زیاد اهل کرم پودر نیستم...چندسال پیش از گرگان خریدم عالی بود ولی تهران پیداش نکردم...از کرج پاساژمهستان یکی خریدم ولی اصلا فایده نداره😐

یه خوبش و بهم معرفی کنید که واسه پوست چرب باشه و قیمتشم اصلا مهم نیست فقط عالی باشه😍

ممنون از راهنماییتون🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا

اگه قيمت مهم نيست اين ديگه آخر تمام كرم پودرهاي خوب براي پوست چربه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ممنونم😍 مارکش برای کجاست؟

همون لورال هست مدل اينفاليبل

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ا اگه قيمت مهم نيست اين ديگه آخر تمام كرم پودرهاي خوب براي پوست چربه 

دست گلت درد نکنه😍

فقط رنگ روشنم داره چون بعضی از کرم پودرا ندارن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
دست گلت درد نکنه😍 فقط رنگ روشنم داره چون بعضی از کرم پودرا ندارن

همه رنگ داره از روشن تا تيره 

😍😍😘

اگه قيمت واقعا برات مهم نيس تا بالاي يه تومن كرم پودر ديور بگير عاليه من خودم استفاده نكردم ولي يكي از فاميلامون ك وضعش توپه استفاده ميكنه يني لولو رو تبديل ب هلو ميكنه