2777
2789

شنیدم میگن میتونه دارو بده برای کسایی که باردار نمیش و کارش خیلی درسته برای خودم نمی خوام ممنون میشم کمک کنید

مژده پور حسینی

حورا شریف

سودابه بیوس

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طب سنتی یا طب اسلامی؟؟

اگه طب اسلامی میگی قم رو اشتباه میگن اصلش مشهد هست اما تو هر شهری شاگرداش هستن کانال هم دارن البته من تجربه ای ندارم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

کسی میدونه چطور ایت ..تبریزیان می تونم پیدا کنم اخه یه نفر میگفت دکتر زنان بهم گفته بوده فکر بچه دار شدن و از سرت بیرون کن اما من  پیش یکی از شاگرد های  همین ایت ...تبریزیان رفتم و الان چند ماهه باردارم 

کسی میدونه چطور ایت ..تبریزیان می تونم پیدا کنم اخه یه نفر میگفت دکتر زنان بهم گفته بوده فکر بچه دار ...

خودش مشهد کدوم شهری ببینم نمایندگی داره یا نه

اون بنده خدا که براش ادرس می خوام یزد زندگی می کنه البته اون خانوم میگفت ایت الله تبریزیان قم هستن

آیت الله تبریزیان وداروخانه طب اسلامی مشهد هست گلم الان از نمایندگی های یزد عکس میدم به پی دی اف هست اسم وشماره نمایندگی های معتبرش هست