2777
2789
عنوان

بازی و سرگرمی برای بچه ۲ ساله.

39939 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها چطورید 

برا بچه دوساله چه سرگرمی میشه فراهم کرد ک انرژیش تخلیه بشه🙁 

تابستونا پارک میبردمش خیلی خوب بود راحت میشد 

الان ماشالله اینقدر انرژیش زیاده که باید بزور بخوابونمش مقاومت میکنه 😝😝

هر اسباب بازی هم واسش ۵ دقیقه تازگی داره😐

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/155059/کارگاه-خلاقیت-مادر-و-کودکمجازی?page=2

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نقاشی قایم موشک

براش مداد و دفتر خریدم اولا خیلی خوب بودبعدش پاره کرد.همسری هم گفت جم کن الان بلد نیست چطور استفاده کنه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

لگو یا همون خونه سازی خیلی خوبه.

نقاشی  با هم بکشین تا سرگرم بشه.

از کارته بازیهای شکل دار که شکل میوه یا حیواناته استفاده کن و اسماشونو براش بگو .تا یاد بگیره.بچه ها تو این سن تشنه یادگیری ان.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/155059/کارگاه-خلاقیت-مادر-و-کودکمجازی?page=2

تشکر😚😚

رنگ انگشتی بدرست ببر حمام بازی کنه...حلقه هوش مکعب هوش کار کن...میوه هارو نقاشی کن براش بعد بپرس ازش مثلا سیب کو....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

باید باهاش بازی کنی 

مثلا صبح که بیدار شد بهش بگو بیا بدو بدو 

بعد چند بار بدوین 

هم کلی ذوق میکنه هم به حرفات توجه میکنه 

بعد صبحونه بهش بده و باز بهش بگو به بازی جدید انجام بدیم 

بهش بگو اگه جوراب داری دستتو ببر بالا بعد اون اگه داشت باید بالا ببره اگه نداشت بگه نه نه نه

و کلی ذوق میکنه 

با اگه کلاه سرته بپر بالا همینطور براش مثال بزن 

هم دوست داره هم تخلیه انرژی میشه هم فکرش به کار میوفته که توجه بیشتری کنه که اشتباه نکنه

با ی زیاده بخوای انجام بدی

خدايا آن ده ,كه آن به

من کلاس خلاقیت میبرمش ....گل هم خیلی خوبه چند روز پیش با گل و ماکارونی جوجه تیغی ساختیم دوسالو ۸ ماهش پسرم...الان خشک شده هر وقت در تراسو وا میکنم نشونش میده اسمشو میگه
لگو یا همون خونه سازی خیلی خوبه. نقاشی  با هم بکشین تا سرگرم بشه. از کارته بازیهای شکل ...

فکر خوبیه این کارتا باید فردا پاشم برم دنبالش. اینقدر اذیتم میکنه و تو همه کارام دخالت میکنه  که فقط میشینم گریه میکنم بعد با خودم میگم کاریش نمیشه کرد باهوش و کنجکاوه باید کمکش کنم انرژیش خالی شه .