2777
2789

من یه همکار آقا دارم که بی نهایت پر رو هست و خیلی کم کاری میکنه.

اعصابم رو به هم ریخته.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضح بهش بگو . 

واضح بهش گفتم.

امروز ظهر بهش گفتم.تا آخر هم داشت به من کنایه میزد منم جوابش رو میدادم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام عزیزم کاری که مربوط به شما نیست انجام نده

سلام عزیزدلم.

اونوقت کار مردم چی میشه؟

فکر کن یه نفر از بیمارهای این آقا تو کابینه و ۳۰ بار این آقا رو صدا میزنه.خب من دلم برای بیمار میسوزه.

واضح بهش گفتم. امروز ظهر بهش گفتم.تا آخر هم داشت به من کنایه میزد منم جوابش رو میدادم.

نه بابا واضح بهش نگو از زیر کار در رو هستی - هر کار مربوط به خودت انجام بده کارها خودت تفکیک کن اونم کاری داد بهت بگو به من ارجاع نداده رییس من سرم شلوغه کارای خودمو دارم انجام میدم بپیچونش

رییس باید باهاش برخورد کنه نه شما 

به اون هم گفتم.

رییس ما کلا رودربایستی داره.باهاش برخورد نمیکنه.

سلام عزیزدلم. اونوقت کار مردم چی میشه؟ فکر کن یه نفر از بیمارهای این آقا تو کابینه و ۳۰ بار این آق ...

تو خیلی دختر مهربونی هستی کاملا مشخصه.بنظرم از حسن نیتت سواستفاده میکنن.یکی دوبار خودداری کن تا شخص مقابل به خودش بیاد

نه بابا واضح بهش نگو از زیر کار در رو هستی - هر کار مربوط به خودت انجام بده کارها خودت تفکیک کن اونم ...

بهش گفتم صفر تا صد کارتون رو خودتون باید انجام بدید.

من مسئولیتی در قبال انجام کارهای شما ندارم.

واضح بهش گفتم. امروز ظهر بهش گفتم.تا آخر هم داشت به من کنایه میزد منم جوابش رو میدادم.

اگر محيط كار طوريه ك سرپرست يا مديري داريد بهش تذكر بده و بگو كه دفعه بعد گزارش كم كاري ميدي براش

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد