2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

56 بازدید | 16 پست

خواب دیدمکه به شوهرم که تازه فوت شده بحث میکنم اونم بحث میکنه ولی من نمدونم که چی میگفتیم فقط تو دل خودم میگفتم خدا رو شکر علی الان اینجاست (ناراحتی تو دلم تموم شد اخیش چی کشیدم قلبم خنک شده بوود دیگه سنگین نبود  بعد توکویر بودیم یه یکدفعه مبینم علی نیست ولی احساس میکنم تو خواب که خیلی دوره وبه جای دور خیره هستم که یکدفهع یادم  میاد علی رفت ه اینا همش خواب بود  یکدفعه از خواب میپرم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخش اول خوابتون بخاطر وابستگی هست که بهشون دارید هنوز اما توی کویر در واقع  بخش خودآگاه مغزتون میخواد به شما هم چیز رو توضیح بده

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
رک بگو ناراحت نمیشم اصلا چی فکر میکنی

خب گفتم که یه چیز کاملا عادی هست. شما یه بخش از وجودتون هنوز با شوهرتون هست. میدونید هر چیزی که توی زندگی ما باشه هر چیزی حتی اگر شده برای یک ثانیه مثل یک خاطره توی مغزمون میمونه شوهر شما که بخش اصلی زندگیتون بوده در واقع بخش زیادی از ذهنتون رو پر کرده درسته ایشون رو از دست دادین اما هنوز توی ذهنتون جایگاه اولیه رو داره. شما وقتی باهاشون بحث میکنید توی خواب در واقع انگار ذهنتون میخواد بگه همه چیز عادیه و چیزی اتفاق نیفتاده و همون زندگی معمولی رو دارید انجام میدین اما سر آخر اون بخش آگاه ذهنتون میگه که نه و شما همسرتون رو از دست دادین. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ممنونم عزیزم خیلی قشنگ گفتی😭

ببخشید که ناراحتتون کردم میشه بپرسم چند وقته ایشون رو از دست دادید اگر مایل هستید جواب بدین

۲۰ شهریور  امسال

وای عزیزم خدا بهتون صبر بده ان شاالله که اون دنیاشون خوب باشه. من هم دختر خاله م یه هفته پیش شوهرش رو از دست داد. اون و شوهرش واقعا لیلی و مجنون بودن دختر خاله م هنوز توی شوک هست. تسلیت عمیق بنده رو پذیرا باشید. 

من همش تو کویرم تو خوابام همش سرگردونم کسی اینو میدونه معنی کویر چیه

تعبیر خودم این هست که کویر یعنی فضای غمناک هست و حس نا امیدی. شما وارد فضایی غمناک میشید و اونجا متوجه از دست دادن میشید