2777
2789
عنوان

جداخوابوندن بچه

112 بازدید | 10 پست

خانمامن دخترم ۲سالو۱۱ماهشه خیلی وفته تواتاق خودش میخابونمش اما میگ بیا پیشم بخاب منم مجبوررم کنارش دراز بکشم تااون بخابه بعد پاشم میخام کم کم عادتش از سرش بیفته خودش بخابه وابستمه شدید راهکاری دارین بگین لطفا

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهویی بهتره ترکش نکنید همین که تنها میخوابه خیلی نکته مثبتیه

فعلا همین روند خوتون رو ادامه بدین 

بعد کم کم عادتش بدین که شبها براش قصه بگید و تنهاش بذارید بعد صبح بهش یه هدیه کوچولو بدین و بگین اینو فرشته ها برات آوردن چون دیشب شجاع بودی و تنها خوابیدی

بچه ها این کارا رو دوست دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

چراغ خوابشو روشن بزار یه عروسکم بخر براش بگو شبا اگه اونو بغل کنی بخوابی راحت خواب میری

همین کارومیکنم فایده نداشته

توی این سن این رفتار بچه طبیعیه عزیزم باید کنارش بمونی تا خوابش ببره

عزیزم امضات 😍چه قدر از آدمای قوی مثل شما خوشم میاد❤❤❤❤

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

[QUOTE=74278132]یهویی بهتره ترکش نکنید همین که تنها میخوابه خیلی نکته مثبتیه فعلا همین روند خوتون رو ادامه بدین&nbs ...[/QUOTخیلی وقته جدامیخابه و منم هرشب قصه میگم بهش اما بازم میگ بمون

[QUOTE=74278132]یهویی بهتره ترکش نکنید همین که تنها میخوابه خیلی نکته مثبتیه فعلا همین روند خوتون رو ...

توی این سن طبیعیه که میگه بمون هنوز خیلی کوچیکه

کم کم با بالا رفتن سنش عادت میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خیلی زوده . بزار  تولد ۳ سالگیش برای این قضیه یک برنامه ای داشته باش مثلا صبح بیدارشه یک بالشت شکل عروسک تو کادو بزار بگو حالا که سه سالت شده و تولدته فرشته مهربون این و دیشب گذاشته تا دیگه رو این بالشتت تنها بخوابی . شب کنارش باش اما دور بشین ازش کم کم  باید جداش کنی گناه داره

خداروشکر