2777
2789
عنوان

😔😔😔😔خیلی ناراحتم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 50 پست
اتفاقا امروز صبح ماهم روغن تموم کرده بودیم با  کره واسه همسرم املت درست کردم بدون روغن واقعا ا ...

من تحریمم از نمکو روغنو کلی غذای دیگ

خلاصه شدم درگوشتومرغ ابپز چند روزه

خدایا بخاطر همه چی شکر
من دو ماهه آزگار اضطراب و افسردگی دارم خسته شدم خیلی گرفتارم

چرا عزیزم

ان شاالله خدا گرفتاریتو برطرف کنه😔😔

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه. سالاد ماکارونی. آش دوغ. شیر برنج

ماکارانی بادمجونو حبوباتو ابکیو اینام بخاطر معدم جرات ندارم بخورم وگرنه دلم برا ماکارانی ک زده

امروز شیربرنج خوردم ولی متاسفانه یبوستم دارم

خدایا بخاطر همه چی شکر
من تحریمم از نمکو روغنو کلی غذای دیگ خلاصه شدم درگوشتومرغ ابپز چند روزه

الهی خیلی بده ک

سبزیجات هم خوبه

اگه پزشک تحریمت کرده باید بهت برنامه غذاییم میداد

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
ای بابا خب بمن پیییییییشنهاد غذا بدین بی روغن بشه درست کرد

هنوز شام نداری؟ 

سوپ، بادمجون کبابی، سیب زمینی آبپز، گوجه کبابی

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
الهی خیلی بده ک سبزیجات هم خوبه اگه پزشک تحریمت کرده باید بهت برنامه غذاییم میداد

گفته فعلا نمکو چربی اصلا اگرمیشد بخورم برام مهم نبود بخاطرفرشته تو راهم بیخیال نمکو روغن شدم مهم نیس ولی خب بدبختی بقیشه ک نمتونم بخورم

تزونورم نمیتونم کم بزارم واسه این طفلی

خدایا بخاطر همه چی شکر
پسرم دو ماهه بود که یهو اضطراب گرفتم الآن تو چهار ماست هنوز خوب نشدم نمیتونم مهمونی برم تو مکان دربس ...

پس افسردگی بعد زایمان گرفتی عزیزم

سعی کن فضای اطرافتو شاد وشلوغ کنی تنهایی جایی نمون همه ی وقتتم صرف بچه نکن ب خودتم برس تا ازاین رخوت وکسالت دربیای

گفته فعلا نمکو چربی اصلا اگرمیشد بخورم برام مهم نبود بخاطرفرشته تو راهم بیخیال نمکو روغن شدم مهم نیس ...

ای جانم بسلامتی بیاد بغلت عزیزم ان شاالله

سخته  ولی به شیرینی بعدش می ارزه واقعا

سعی کن تحمل کنی عزیزم ولی نیاز بدنتم تامین کن بهرحال کوچولوت نیازایی داره وهمینجور خودت

ماکارانی بادمجونو حبوباتو ابکیو اینام بخاطر معدم جرات ندارم بخورم وگرنه دلم برا ماکارانی ک زده امرو ...

یه لیوان آب بخور بخواب عزیزم😂

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
منم تورو درک میکنم😢😔

مرسی همین جملت حالمو بهتر کرد بیا به مشکلمون فکر نکنیم  فایده ای نداره اخه