2777
2789
عنوان

عفونت واژن

320 بازدید | 41 پست

دوستان من عفونت دارم دوتاپماددكتر بهم داده

هم رابطه جنسيم خيلي دردداره

هم اينكه ميخوان اپليكاتور روبزنم درددارم ونميتونم كامل فرو ببرم

من يكساله عروسي كردم 

اين طبيعيه؟ شماهم اينطوري بوديد بعدازدواج ؟

اپلیکاتور چیه؟؟🤔

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب طبیعی نیست دیگه عفونت و درمان کن عزیزم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

اره بابا بگو شوهرت واست بزنه تنهایی نمیتونی سخته

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

من نیز‌هم. البته من هنوز رابطه کاملم نتونستم داشته باشم بخاطر ترس! و اون اپلیکاتورو شوهرم کلی کمک کرد ک ریلکس‌کنم و واسم انجام بده ولی ۲سانت بیشتر نتونستم تحمل کنم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
ادا تنگا

واى خدا نكشتت داشتم گريه ميكردم يهو خنديدم شوهرم مات نگام ميكنه  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

تا وقتی از پماد استفاده میکنی نباید رابطه داشته باشی خب

شاید اپلیکاتور بد میکنی داخل اگه سختته بده چندبار همسرت برات انجام بده تا متوجه بشی چجوری بذاری دردت نیاد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️