2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست مثل من ولی واسه من همه خانواده اخلاقش میدونن ولی باز میگن مهم نیست زیاد 

اره واسه من میدونن حتی خانواده ی شوهرمم همش میگن میدونیم تقصیر پسرمونه تو ببخش 

اونا میگن همونجور ک این مدته صبر کردی تا عمر داری بازم صبر کن تا بگذره یعنی زندگی هیییچیی فقط زندگی کنیم ک بگذره 

چرا ولی خیلی دل نازنکن تا قهر میکنم همش گریه میکنه میگه بخاطر منه ک تو زندگیت اینجوره  یا م ...

والله چي بگم تو بد مخمصه اي گير افتادي،خدا به دلت صبر بده و شوهرت هم ايشالله سر به راه بشه دوستم،به خدا توكل كن و از خودش بخواه تو زندگيت فرجي بشه،

شوهر من سرد و بی احساس منزوی اهل رفت و آمد نیست دوست نداره با کسی رفت و آمد کنیم 

شوهر من واسه همه خوبه تو خونه میرسه اعصاب منو نداره 

واسه من سرده وقتی خودمم میرم طرفش داد میزنه میگه بزار راحت باشم😔وقتی میریم خونه ی بستگانم تا یه هفته مسخرشون میکنه درصورتی ک خیلی خیلی بهش احترام میزارن 

همش دوس داره مردمو مسخره کنه درصورتی ک خودمون مسخره ی عالمیم

من دو تا بچه دارم همه فکر میکنن عادت میکنی ولی فقط تحمل کردنه آدم هیچ وقت به چیزای بد عادت نمیکنه&nb ...

هیچ وقت عادت نمیشه 

ما رومون تو روی هم باز شده خداشاهده من تا سال اول هرچی فحش و ناسزا میداد هیچ نمیگفتم جوابشو نمیدادم فقط گریه 

اما دیگه صبرم تموم شده رومون تو روی هم باز شده به هم فحش میدیم حرمتی بینمون نمونده😔شدم یه بی اعصاب روانی مث خودش

اره سنتی بوده  ببخشید نمیدونم یعنی چ جوری؟

یسری رفتارهات یا حتی محکم نبودن هات تشدیدش کردی 

کلی کتاب و کانال و پیج هست حتما برای حل مشکلت استفاده کن یه کانال نبض مرد تو تل هست خوبه حرفاش کانال های مشاوره هم زیاده