2777
2789

بچه هامن هفته دوازده رو تازه تموم کردم رفتم غربالگری همه چی رو نوشت نرمال و خوبه فقط تیغه ی بینی تشکیل نشده که برا این سن از بارداری نرماله دکترمم همینو گفت بعد ازمایش غربالگری رو هم گفت منفی و یه سری چیزاش یک به دوهزار بود ولی یکیش یک به ۶۴۰ گفت یکم بالاتر از حد نرماله ولی ازمایش منفیه .حالا ب دکترمم نشون دادم گفت نگران نباش یا صبر کن تا غربالگری دوم یا برو ازمایش سل فری و یا امینو سنتز ک هزینه هاشون خیلی بالاس حقوق یه ماه شوهزمه کسی بوده این مشکلو داشته باشه غربالگری دوم تیغه بینی تشکیل شده باشه؟و ازمایششم تو غربالگری دوم سالم باشه؟!توروخدا هرطور میتونین راهنماییم کنین

😢😢

خود دکتر گفته نگران نباش دیگه . فکرتو مشغول نکن . اگه چیز بدی بود دکتر تعارف نداشت بهت میگفت . منم سر بارداری اولم از این استرسا داشتم همش هم بیخودی بود . الان دیگه بی خیالم . 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود دکتر گفته نگران نباش دیگه . فکرتو مشغول نکن . اگه چیز بدی بود دکتر تعارف نداشت بهت میگفت . منم س ...

اخه دکتر گفت اگه میخوای مطمعن شی یا تست امینو بده و یا سل فری که من پولشو ندارم از کجا بیارم نزدیک ب دوتومنه

نترس خانومی اونقدر ریسک بالا نیست. من کمتر از دویست دیدم بچه سالم بوده، باور کن استرس بدترین چیزه، حتی از اون ریسک لعنتی هم بدتره، چون اون ریسک احتماله ولی استرس تو واقعی و به بچه آسیب می زنه

برا من ان تی خوب بود ریسک 1 یه ۶۴۰. تیغه ی بینیش تشکیل شده بود بچه تون؟!شما هم صبر کردین تا غربالگر ...

اره صبر کردم تا غربالگری دوم . فک کنم تشکیل شده بود . چون قط nt بالاش نگران کننده بود 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧