avaiiii مدیر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 عنوان ببینید پدرشوهرم چی میگه:-\ | مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 127 پست بچه ی ما اولین نوه ی اونامیشه,حالامیگه انتخاب اسم,حق پدربزرگ بچس,قرارشدباهم یه اسم انتخاب کنیم,ایشون اسم آرین روانتخاب کرده,نظرشماچیه؟برای بچه ی امروزی اسم خوبیه؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش 1397/08/21 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنازیم عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 2148 سامیار,ولی میگن سامی صداش میکنن بعدن اگر شما و پدرش سامیار بگید کسی دیگه اسمشو سامی صدا نمیکنه. روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)
len_len عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 327 سامیار,ولی میگن سامی صداش میکنن بعدن سامی که خیلی بامزس ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)
khorshid_khanooooom عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 691 وااای ینی چی انقد بدم میاااااااد یکی دیگ دخالت کنهههه خدا سرم نیاریااا خاااا؟غلط کردم😧 شما کجای هستید بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
lovea عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 6622 سامیار خیلی اسمقشنگیه بگو پدرجان نظرتون چیه بزهریمسامیار البته آرینم بهتره هااا ولی مثلا بگو سامیار بیشتر ب فامیلیش میخوره ی جوری باسیاست وزبونبازی حق انتخابو بگیر ازش
mijo عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2452 آره خیلی خوبه برو خداروشکر کن که اسمشو هاشم و جاسم و اینا نمیخاد بزاره خداروشکر که امروزیه فک کن بزور بگه بااااااید بزارین غضنفر یا کردغلام😂اسکندر 😂 غلامعلی😂😂😂😂 خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
آزیلی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 3605 اسم قشنگیه ک بذار دل اونام خوش شه توام ارج پیدا میکنی ک به حرفشون گوش کردی حالا اگه ی اسم قدیمی و خیلی گنده بود ی چیزی اما ارین خدایی خوبه خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
ژله عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 9615 فقط حواست باشه بچه ی جاریت اومد تو دلت نمونه چرا اسم بچه ی تو رو پدر شوهرت انتخاب کرده چون غریب ۹۹ درصد اون خودش انتخاب میکنه اسم بچش رو😉😆 فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
tootfarangiii عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 674 بازم شانس آوردي پدرشوهرت امروزيه خواهر،اگه شانس من بود ميگفت بايد بزاري اسكندرالبته شوخي ميكنم پدرشوهر من خيلي خوبه خدايي از اين عقايدم ندارهدوست جونيا نه كه اسكندر بد باشه،جديد و قديميش منظورمه به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 بچه ها پدرشوهرم اوایل زندگی خیلی کمکمون کرده,رومون نمیشه حالادلش روبشکنیم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
vorojak_sh عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1572 فک کن بزور بگه بااااااید بزارین غضنفر یا کردغلام😂 اسکندر 😂 غلامعلی😂😂😂😂 جعفر 😐😐😐 گروه لاغری_فیت شو💙💙 وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒 تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱
مامان_ایلیا141 عضویت: 1387/11/22 تعداد پست: 6209 یه پا پدرسالاره برا خودش من نظر خودم رو ميگم به نظر من اسم قشنگي نيست يعني معموليه اسماي زيباتري هم هستنمن خودم اسم پسرم رو ليام ميذارم ولي اسمهاي صدرا، رسا، برنا و البرز جزو كانديدهامون بودن كه در نهايت از بينشون ليام رو انتخاب كردمبه نظر من هر چي خودت دوست داري بزار
زادمهرین عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 359 فک کن بزور بگه بااااااید بزارین غضنفر یا کردغلام😂 اسکندر 😂 غلامعلی😂😂😂😂 خخخخخ حتی شوخیش هم ترسناکه😀😀😁😂😂😂😂
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13244 اسمی که انتخاب کرده خوبه ولی افکار قدیمیش خوب نیس جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
avaiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 فقط حواست باشه بچه ی جاریت اومد تو دلت نمونه چرا اسم بچه ی تو رو پدر شوهرت انتخاب کرده چون غریب ۹۹ د ... اگه خودش بذاره گمونم ازحسادت دق کنم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
ملودی۱۳۸۷ عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2680 خداروشکر پدر شوهرت با کلاسهپدر شوهر منم میگفت اسم پدرشو بذاریم رو بچهحالا اسمش چی بود؟ اکرم بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی هم ممنوع