2777
2789
عنوان

تشخیص تخمک گذاری با سونو

25847 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها کسی هست قبل از اقدام به بارداری سونو داده باشه و زمان آزاد سازی تخمک رو دکتر بهش گفته باشه و از این طریق زودی باردار شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  لطفا انرژی منفی ها جواب ندن البته ببخشید چون بعضیا نمک رو زخم هستن

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من دکتر گفت تخمدانت داره تخمک آزاد میکنه امشب اقدام کنی باردار میشی همینم شد انشاالله زودی به ...

وای قربونت برم راستی راستی؟؟ آخه من چون پری هام نامنظمه چند ماهه اقدامم و جواب نگرفتم دکترم خودش تو مطب سونو داره گفت روز 13 یا 14 پری بیا ببینم تخمک گذاریت چطوره یعنی این ماه مامان میشم؟؟  

نمیدونم منم میخوام اقدام کنم اخرین بار دکتربهم گفت پلی کیستیک دارم حالا ماهه بعد بازمیرم سونو ایشالل ...

منم یه بار که باردار بودم و دکتر میخواست ببینه قلب داره یا نه سونو واژینال گرفت و همون موقع هم گفت یه تخمک اون گوشه هست اما متاسفانه قلب که تشکیل نشد و از اونموقع دارم تلاش میکنم و باردار نشدم  

مال من فولیکول غالب داره خوبم هست ولی ازاد شدنشو نمیدونم ماه قبل امپول زد برای ازادسازی ولی باردار نشدم چهارمین روز پریودم رفتم چهارتا ولیکول برجسته به اندازه پانزده میلی داشتم بخاطر کیستم نمیدونم چی میشه

وای قربونت برم راستی راستی؟؟ آخه من چون پری هام نامنظمه چند ماهه اقدامم و جواب نگرفتم دکترم خودش تو ...

آره عزیزم.

انشاالله مامان میشی همین ماه

بزار تجربه ی خودمو بهت بگم:من فکر میکردم تخمک گذاری منم باید مثل همه چهاردهم باشه ولی برا من هفتمین روز سیکلم بود.شاید شمام زودتر یا دیرتر باشی.من پریودم فقط ۳ روز طول میکشه

و احتمالا دلیلش همینه

شبای دیگه رو هم امتحان کن😉

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
امضاتو خوندم و صلوات فرستادم عزیزم منم تازه رفتم تو اقدام برام دعاکن

امیدوارم همه منتظرا جواب بگیرن و من و تو هم همینطور خیلی خیلی دلم نی نی میخواد مامان بابام که آرزوشونه نی نی منو ببینن  

دوشنبه میری سونو؟؟ منم چهارشنبه باید برم دکترم خودش سونو میگیره

اذه دوشنبه میرم اندازه فولی ببینه غروبشم میره دکتر ببینم چی میگه خیلی استرس دارم

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
آره عزیزم. انشاالله مامان میشی همین ماه بزار تجربه ی خودمو بهت بگم:من فکر میکردم تخمک گذاری منم با ...

آخه من 11 همین ماه پری شدم و برعکس همیشه که 7روزه تموم میشد تا امروز که 11روز شده هی لک میبینم اینطوری بدم میاد نزدیکی کنم حس میکنم حیض به گردنمه چه کنم؟!