2777
2789
عنوان

چند تا سوال دارم در مورد خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله برون نبود احیانا؟!

نميدونم اسم اين مراسما ب هرجا فرق داره قبل اين شب ي جند باري خانواده ش اومدن ك بابام رازي ش شدو قرار شد خاستگاري رسمي بشه

ك ما طرف خودمونو شام داديم اونام طرف خودشونو بعد اومدن حرفاي اخرو زدن

کت و شلوار استین بلند بپوش، حتما هم دمپایی یا کفش روفرشی پات کن.

خیلی حرف نزن در هین مراسم و سنگین و رنگین باش. ازت سوال پرسیدن شمرده شمرده و با صدای ملایم جواب بده، تن صدات نه بالا باشه که فکر کنن از اون پرووها هستی و نه پایین که فکر کنن خجالتی هستی.زیادم به پسره نگاه نکن. در حد 2 یا 3 بار گذرا نگاه کن.

برا مراسم خواستگاری کسی رو نمیگن بیاد. معمولا پدر و مادر و خواهر و برادر تو مراسم هست.

بستگی به رسم و عرف شهرتون داره. مثلا شهرهای بزرگ فقط خانواده های دو طرف هستن. تیپت باید خیلی شیک و البته همونجور که هستی باشه منظورم باحجاب و بی حجاب. خیلی جینگول مینگول نباش مثلا یه عالمه طلا آویزون کنی یا آرایش آنچنانی. اینا برای جلسه های بعد و رسمی بهتره. 

یه چیز دیگه ابنکه اگه تا حالا ندیدین همدیگرو بهتره دو بار اول بیرون قرار بزارین. کافیشاپ یا رستوران. بفعه اول با مادر یا خواهر بزرگتر و دفعه بعد دوتایی تنها. دفعه سوم خونه.