2777
2789

مامانا.. دختر من چهارماه وده روزشه ولی تاالان هنوزغلت نزده بعضیامیگن شایدازونایی باشه که اصلاغلت نمیزنن.. مگه میشه بچه غلت نزنه.. ایاکسی بوده که بچه هاش اصلا غلت نزده باشن.. من خیلی نگرانم😣

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بچه از چندماهگی میتونه بشینه ؟  بعد خوش میشینه یا ما باید بهش یادبدیم ؟

از5/6،ماهگی من دخترمو نشوندم چون خیلی دوست داشت شما باید یاد بدید

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

داداش من نه مینشست نه راه میرفت نه چهار دستو پا میرفت، حتی وقتی تو بغل خودمون میخواستیم بشینه نمیتونست و خم میشد رو شکمش، همه میگفتن مشکل داره،بردیمش دکتر، دکتر گفت بچه هایی که به دنیا اومدنشون زیاد طول میکشه و تو لگن مادر زیاد میمونن اینطوری میشن گفت نگران نباشید نه میشینه نه چهار دستوپا میره فقط یهویی خودش بلند میشه راه میره، داداش منم یهویی اتفاقی بلند شد راه رفت(سنشم زیاد شده بود فک کنم دوسالش اینا بود)