2777
2789

هرتاپیکی حرف دختر پسر میشه.شروع به توهین میکنید.پسر بی وفاست معتاد میشه لات میشه.میره طرف زنش محل نمیذاره.چرا تو دل مادرای پسر رو خالی می کنید انگار سهم شما رو گرفتن.خدا هرچی صلاحشه میده هم مرد لازمه برای دنیا هم زن

بعدم چجوره که اینقدر بد میگید بعدشم همه دنبال پسرید.یه سری هم تاپیک پسرزایی رفته بود تو پربازدیدا......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان ادا روشن فکرا رو درارن

محل نده 

منکه دلم میخواد 10بار هم باردار شدم پسر بیارم به کسی هم مربوط نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم دخترپسرکه فرقی نداره الان ماخواهربرادریم مامانم غصه ی دوتامونم میخوره من دارم جدامیشم داداشمم بامدرک دکترا کارپیدانمیکنه بنده خداپیرشده ازدست ما😐

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ههه 

بابا بی خیال

فضای مجازی ناراحتی نداره

هر کی رو در روت وایساد بهش بفهمون و دفاع کن

پسر و دختر دوتاش خوبن..هر کدوم هم ویژگی های مخصوص ب خودش رو داره.من پسر رو بیشتر دوس داشتم.دعا کردم بهم خدا پسر بده‌.بهم پسر هم داد

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

وا کی!!! گفته بچه باشه سالم باشه هرچی باشه .حالا هرکی نظرشو میگه من الان سه تا داداش دارم دوتاشون رفتن که رفتن ولی یکیشون از منی که دخترم بیشتر. حواسش به مامانم هست و مراقبه همه یه جور نیستن.شوهر من الان خانوادشو ول نمیکنه.هواشونو داره.والا.نگران نباش.

تو حرف اینجورین حالا بگی حق انتخاب داری دختر میخوای یا پسر همه میگن پسررررر 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دیگه از اونور بوم افتادن.اومدن مدافع حقوق دخترا بشن.شدن دشمن پسرا.چیه این تبعیض جنسیتی نمیفهمم.خوب د ...

عزیزم الان همه میگن پسرادامه دهنده نسله...تبعیض بیشترازاین؟؟

خوشتیپ ترین پسردنیا پسرمنه😋😋اره دیگه به مامانش کشیده😁😁

هم دختر هم پسر عزیزه فرقی ندارن 

من دوست داشتم هر دوتاشو داشته باشم خداهم به هم لطف کرد و از دوتا نعمتش بهم داد

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺