2777
2789
عنوان

ژل رویال

1093 بازدید | 12 پست

فروش ژل رویال اصل از 50 گرم . قیمت هر گرم و نحوه مصرف از طریق ارتباط تلگرامی alireza640064@

ژل رویال معجزه ای کمیاب برای افراد در یاب . 

(ارسال عکس نحوه فرآوری ژل )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه عکسو بینم و قیمت ده گرم؟؟

بله عکس رو میفرستم براتون ....ولی ده گرم فاقد ارزش و اثر گذاری هستش چون اندازه مصرف از یک گرم تا 5 گرم قبل صبحانه و بمدت 30 تا 90 روز هستش . 

بعضی افراد فقط برای سود خودشون مجبورن هر دروغی رو برای مجاب کردن مشتری  میگن ولی بدون تحقیق و ارائه سندیت برای حرفاشون . ما برای سلامتیمون حاضر نیستیم هزینه کنیم ولی خدای نکرده کوچکترین دردی میاد سراغمون حاضریم هر چی هزینه س بپردازیم که درد نکشیم

بله عکس رو میفرستم براتون ....ولی ده گرم فاقد ارزش و اثر گذاری هستش چون اندازه مصرف از یک گرم تا 5 گ ...

قیمت هر گرم 25000 هزار تومان میباشد و فقط در ظرف 50 گرمی بفروش میرسد برای استفاده کامل تا اثر گذاری .

برا چی خوبه؟

با سلام 

بهبود ناباوری ، درمان الزایمر ، درمان ام اس ، شادابی و جوانی پوست ، درمان پوکی استخوان ،ضد سرطان و میکروب کشی فوق العاده ، بهبود سیستم ایمنی بدن

این ماده بسیار کمیابه و براحتی در پیدا نمیشه ...عطاری ها هم فقط دنبال سود خودشون هستن و بعیده ژل واقعی بهتون بدن . 

[QUOTE=74227741]ممکنه عکسو بینم و قیمت ده گرم؟ عکس از طریق واتس آپ ارسال میشود پیام بدید لطفا   ....چون متخصص توصیه بر استفاده پ بین 30 تا 90 گرم برای هر فرد کرده لذا فروش ما در ظروف 50 گرمی هستش و هر گرم 25000 ت میباشد . 

برا چی خوبه؟

خواص زیادی داره از جمله درمان ناباروری ، پوکی استخوان ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جوان سازی بدن ، بهبود آلزایمر و خیلی چیزهای دیگه ...در کل به این ماده اکسیر جوانی گفته میشود 

09038990434 واتس آپ  میتونم 20 گرم هم براتون سفارش بزارم ولی طبعا" باید طبق توصیه متخصص به مقد ...

سلام دوست عزیز. اولا که این موردی که میفرمایید باید طرف 50 گرم مصرف کنه تا تاثیرش رو ببینه کاملا اشتباهه. و صرفا جنبه بازاریابی داره! دوستان عزیز اگر مشکل شما بحث کم خونی، فشار خون، عفونت، و اینگونه مشکلات که جنبه عمومی تری دارند باشه شما با مصرف 5 گرم هم طی ده الی چهارده روز تاثیرش رو به خوبی احساس میکنید. ضمن اینکه به دلیل قیمت بالا کسی نمیاد سری اول 50 گرم سفارش بده چون ممکنه به ژله رویال حساسیت داشته باشه و براش کلا بلااستفاده میمونه! اما با توجه به اینکه باید ژله رو ارسال کرد و برای شما هم صرفه اقتصادی داشته باشه مقدار 20 گرمی که گفتین قابل قبوله. در موارد خاص تر مثل مشکل ناباروری باید مقدار بیشتری مصرف کنید. شخصا بیمار داشتم با 15 گرم مشکلشون برطرف شده(خانم مشکل کم کاری تخمدان داشتن که طی یک ماه برطرف شد و نتیجه گرفتن). در مورد قیمت هم قیمت شما فضاییه!!! بنده خودم تولید میکنم و گرمی ده هزار تومن هر جای ایران بخواین ارسال میکنم. منتهی عرض کردم حداقل 20 گرم مقدار سفارشتون باید باشه. زنبوردار هستم و هر کسی ناراضی بود پولشو برمیگردونم. هرگونه ضمانتی هم که مشتری بخواد با کمال میل قبول میکنم. دوستانی هم که مشهد هستن در فصل تولید میتونن حضورا تشریف بیارن تا از نزدیک ببینن ژله خالص و اصله. شماره بنده جهت ارتباط در فضای مجازی یا تماس : 09158997689

ممکنه عکسو بینم و قیمت ده گرم؟؟

با سلام. دوست عزیز نه تنها شما بلکه یه زنبوردار حرفه ای هم از روی عکس نمیتونه تشخیص بده ژله رویال خالص و اصله یا وارداتی و تقلبی! نه تنها از روی عکس بلکه اگه دو نوع ژله داشته باشین یکیش تقلبی و دیگری اصل باشه بازم قابل تشخیص نیست مگر با انجام آزمایش. لطفا به شنیده ها در این مورد اعتماد نکنید. و هزینه هنگفت نکنید. قیمت دوستمون وحشتناک بالاست! 

سلام دوست عزیز. اولا که این موردی که میفرمایید باید طرف 50 گرم مصرف کنه تا تاثیرش رو ببینه کاملا اشت ...

من ژل رویال بخوام چجوری باید سفارش بدم بعدم حتما اصله دیگه، گرمی چند

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم