2777
2789

دوستان ازاخرین فیلم سینمایی ایرانی که دیدم ملی و راه های نرفته اش بود

چن تا فیلم جدید بهم معرفی کنید که بتونم دانلود کنم

اهل سینما رفتن نیستم چون بچه کوچیک دارم و شاغلم

الانم می خام دانلود کنم شب رفتم خونه ببینم

سپاااااس از لطفتون پیاپیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت بکش وای عالیه😂😂کلی خندیدیم با شوهرم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
نکش😁

اری اری😂😂ولی باید میگفتن خجالت بکش با ی انگشتر اون رفت تو اتاق و احمد مهرانفرم چ جوری ذوقید با سر رفت تو در😂😂

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
اری اری😂😂ولی باید میگفتن خجالت بکش با ی انگشتر اون رفت تو اتاق و احمد مهرانفرم چ جوری ذوقید با سر ...

اره اون قسمت فیلم جالب بود 😁😁😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

سلام عزیزم.  تاپیک گوشت اضافتو دیدم چکار کردی درست شد؟ من جراحی کردم دکترم گفت انقدر امپول کو ...

من لیزر رفتم به همراه تزریق 

نزدیک سه میلیون آب خورد

دوباره داره در میاد

نمی دونم واقعا موقتی چیکار کنم

من لیزر رفتم به همراه تزریق  نزدیک سه میلیون آب خورد دوباره داره در میاد نمی دونم واقعا موقت ...

خیر ببینی که جواب دادی.  یعنی لیزر که کردی کامله کامل صاف شد سطحش؟ بعد این سطح صاف دوباره گوشت اورد؟ 

بهت نگفتن بری رادیاتوراپی

دیروز متخصص ترمیم و جراحی بهم گفت اینطوری خوب میشه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
خیر ببینی که جواب دادی.  یعنی لیزر که کردی کامله کامل صاف شد سطحش؟ بعد این سطح صاف دوباره گوشت ...

نه متخصص پوست و مو رفتم تو کیلینک سمت ولی عصر تهرانه 

برام سطحش صاف شد اصلا اثری از گوشت نبود ولی دوباره و محددا در همون نقطه گوشت آورد

کلا دیگه پیگیر نشدم که برم

قبلا تزریق خالی کورتون داشتم باز درآومد

این دفه با لیزر و تزریق آمپول بازم درآومد

فک کنم راه درمان نداره لامصب

نه متخصص پوست و مو رفتم تو کیلینک سمت ولی عصر تهرانه  برام سطحش صاف شد اصلا اثری از گوشت نبود ...

چقدر بد.  من مجردم. و روی دلم کناره نافمه. همیشه فک میکنم شوهرم بدش بیاد

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟