2777
2789
عنوان

تل گرامم 😭😭😭😭😢😢😢

153 بازدید | 28 پست

دوستان کسی میتونه کمکم کنه دیروز تلگرامم از صفحه حذف شد دوباره نصب کردم الان هر چی میزنم کد نمیده چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگووو 😭😭😭 آخه تل گرام طلایی و هاتگرامم همینطوریه چیکار کنم 

آره دیگه مخابرات بهت کد تایید شماره نمیده چون تل گرام تو ایران فیلتره.

تلگ رام طلایی و هاتگر امم اگه تل گرام اصلی باشه کار میکنن

در واقع اونو هک میکنن...

الان یه راه داری ک باشماره مجازی بری ک اونم من نمیدونم از کجا میتونی گیر بیاری بعضی کانالاهستن کارشون اینه

NeVeR GiVe Up😎
همسرم دیشب فک کرد میتونه برا خودشم رو برا من نصب کن زد خرابش کرد کلی دعوا کردم  نمیدونید چیکار ...

برای منم اینطوری شد باید فردا دوباره بزنی وصل میشه... امروز دیگه نزن... بعد از دوازده شب... 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
آره دیگه مخابرات بهت کد تایید شماره نمیده چون تل گرام تو ایران فیلتره. تلگ رام طلایی و هاتگر امم اگ ...

آخه کانال ندارم که الان 

یکی از دوستام میگفت با فیل تر شکن میشد که اونم هر چی زدم نیاورد میگن دوسه روزه اینطوری شده با فیل تر شکنم نمیاره 

به نظرت چیکار کنم با شوهرم 

برای منم اینطوری شد باید فردا دوباره بزنی وصل میشه... امروز دیگه نزن... بعد از دوازده شب... 

یعنی درست میشه 

دیشب زدم اینطوری شد صبحم زدم دوباره همینو آورد صبر کنم تا فردا بزنم ؟

به نظرت درست میشه