2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده

چی بگم؟؟؟

یه انتخاب اشتباه کردم و بیشتر از ۲ ساله دارم تاوان پس میدم

نه تموم میشه نه درست میشه

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
خیلی دلم میخواد نمیتونم

جداشو،طلاق بگیر

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

جداشو،طلاق بگیر

دلم میخواد ولی طرفم با وجود اینکه خودشم میدونه چی به سرم آورده نمیاد جلو میگه طلاق نمیدم تا حق و حقوقمو ببخشم و برم

دلم میخواد ولی طرفم با وجود اینکه خودشم میدونه چی به سرم آورده نمیاد جلو میگه طلاق نمیدم تا حق و حقو ...

اگه خیلی تو عذابی ببخش

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دلم میخواد ولی طرفم با وجود اینکه خودشم میدونه چی به سرم آورده نمیاد جلو میگه طلاق نمیدم تا حق و حقو ...

مثله منی پس...شوهره  منم نمییومد طلاقم بده میگفت حق و حقوقتو ببخش ولی لحظه اخر ۵۰ گفت میدم😐

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اگه خیلی تو عذابی ببخش

حیفم میاد ببخشم

ما گفتیم بیاین توافقی جدا بشیم با ۷۰ تومن

اینا بعد این همه شکنجه میگن ۱ ریالم نمیدیم

اگه خود شوهرم بود میبخشیدم ولی چون باباش هم زیر پاش نشست گفت طلاقش بده حالا میگه هیچی ندارم کمک پسرم کنم کوتاه نمیام چون داره خیلی هم داره ولی از بس خسیسه خرج نمیکنه منم گفتم نمیذارم قصر در بره

بلایی سرش میارم که بفهمه اگه سکوت کردم احترامشو داشتم

مثله منی پس...شوهره  منم نمییومد طلاقم بده میگفت حق و حقوقتو ببخش ولی لحظه اخر ۵۰ گفت میدم😐

بازم خداروشکر

درسته ۵۰ پول زیادی نیست ولی بهتر از هیچیه که

بازم خداروشکر درسته ۵۰ پول زیادی نیست ولی بهتر از هیچیه که

اره عزیزم تو این زمونه هیچی نیست..

اگه اعصابشو داری که مهرتو بگیر ولی اگه میبینی اعصابشو نداری از مهرت بگذر..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔