2777
2789
عنوان

منتظران نی نی

102 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من قبلا پ ر ی و دم نامنظم بود ولی سه ماه منظم شده این ماه دیروز باید پری خانوم میومد نیومده دوس دارم نی نی داشته باشم ولی میترسم ضد حال بخورم اخه 8 ماه منتظرم و بی بی میزاشتم منفی میشد چکار کنم ب نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام الکی دلت رو خوش کنم.ولی دوستمم پریش نامنظم بود بعد رفت دکتر الان تقریبا پنج ماهه که سر موقع میاد.تا اینکه چندروز پیش گفت دو سه روزه عقب افتاده زیرشکمم درد میکنه  بعد فرداش بی بی چک زد یه خط خیلیییی کمرنگ بود که نمیدونست خوشحال باشه یا نه رفت آزمایش داد و معلوم شد حاملست☺

خواهرمم همین داستان رو داشت

ولی شما میگی یک روز عقب افتاده!صبر کن فردا بی بی چک بزن ان شالله که خبرای خوبی در راه باشه😚

چی میگی تو😤😤😤😤

منم امروز نوبت پری هست صبح بیبی منفی بود 

دلم درد میکنه 

نمیدونم چیکار کنم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
اره دیروز منفی بود ولی پریودم نشدم موندم چکار کنم

خب گلم باز هم صبر کن چند روز دیگه باز هم بی بی چک بذار من ماه قبل ۲۵ روز تاخیر داشتم که بی سابقه بود.این ماه کلا بی خیال شدم احساس کردم وقتی اسم اقدام میاد شوهرم خیلب استرس میگیره.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

منتظران نی نی اگه خواستین بیان این گروه تا روشهای سنتی رو امتحان کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2501803/منتظران-نی-نی-با-روشهای-سنتی-و-امید-به-خدا?postId=82294143

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم