2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم مجرای اشکیش بسته بود چشمش چرک میکرد دکتر گف تا نه ماهگی خوب میشه و اینکه باید ماساژ بدی زودتر خوب شه .تو نه ماهگی خوب شد

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا

سلام دوست عزیز .من 37 سالمه و حدود 10 سالی بود از چشمم اشک میومد دکتر رفته بودم گفت که مجرای اشکی بسته س باید عمل کنی .منم از جراحی میترسیدم دیگه یکماه پیش دل رو به دریا زدم و رفتم عمل کردم الان یه چیزی مثل نخ ماهیگیری از تو چشمم رد کرده تو بینیم .گفته باید حداقل 2 ماه تو چشمت باشه که مجرا باز بشه .اون قسمتش که تو بینی هست بعضی وقتا تکون میخوره اینقدر عطسه میکنم ولی باید خیلی رعایت کنی .عملش هم سخت نبود با بیهوشی انجام میشه چند تایی هم بخیه کنار چشمت میخوره .دیگه عفونت نمیکنه چون قطره استفاده میکنم یه پماد هم گرفتم واسه جای بخیه ها که بره. حالا امیدوارم که دیگه خوب بشه و دیگه اشک میاد.

من خودم مشکل داشتم و پیش دکتر حمامی جراحی مجرای اشکی با اندوسکوپی انجام دادم. کاملا الان خوب شدم و مشکلی برام پیش نیومد، من خیلی راضی بودم، خانم دکتر واقعا کارشون عالیه، خدا خیرشون بده