2777
2789
عنوان

مهدکودک میفرستم بچهامو مریض میشن

361 بازدید | 23 پست

دخترم نزدیک ۵ سالشه میفرستمش مهد سریع مریض میشه پسرمم ۳ سالشه اونم همینطور 

ازقانون بالن استفاده کن ؛هرچی بدردنخوره بریز دور تا اوج بگیری😄😄

اولاش همینه 

انواع و اقسام ویروسارو میگیرن

من‌یه سال اول پدرم درومد انقد ویروسای وحشتناک گرفتن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ سال اوله طبیعیه بچه ها تو مهد و سال اول مدرسه اگ مهر نرفته باشن بخاطر اینکه با بقیه بچه ها رابطه دارن  و هر کدکم تو فصل سرما یه میکروب و ویروس جدید میاره یه سره سرما خورده ان چون بدنشون مقاوم نشده همش تو خونه بودن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

پارسالم همینکه تازه ی هفته رفت مثل امسال عفونت گوش گرفت نمیدونم علتش اونجاست یانه یعنی اگ نمیفرستادمش مریض نمیشدشاید 

اخه شوهرم خیلی اصرارکرد پارسالم همینطور به اصرارش بردم مریض شد دیگه نبردمش باز امسال گفت ببرش بچه چیزی یاد بگیره همش خونه حوصلش سرمیره پسرم بخاطر اینکه صحبت کردنش خوبشه گفتم بره چون خب بلد نیست حرف زدن رو

اگه خونه داری کارت اشتباهه.خودت نگهدار.ی کلاس نقاشی چیزی بفرس

خونه دارم  گفتم سرشون گرم بشه چیزی یادبگیرن

طبیعیه گلم کم کم بدن هاشون مقاوم میشه نترس 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊