2777
2789

شوهرم میخواد از محل کارش بیاد بیرون و آزاد کار کنه ۶ماه سابقه بیمه داره میدونید ماهیانه چقدر باید حق بیمه پرداخت کنیم؟شماها چقدر میدین

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه بيمه خوداشتغالي اگه اشتباه نكنم ارزون ترينش ميشه حدود٢٧٠ بره بيمه اونجا مشاور هس راهنمايي ميكن ...

بابام ماهی ۳۲۰ واریز میکنه البته اون حدود ۷سال سابقه داره بنظرتون به سابقه هم ربط داره؟؟

اگه نمیتونی تامین خودتو بیمه کنی اگه ساکن شهر زیر بیست هزار نفر یا روستا هستی خودتو بیمه روستاییان و عشایر کن شرایطش مثل تامین اجتماعی ولی با حق بیمه خیلی کمتر

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
اگه نمیتونی تامین خودتو بیمه کنی اگه ساکن شهر زیر بیست هزار نفر یا روستا هستی خودتو بیمه روستاییان و ...

نه کلانشهر هستیم 

بابام ماهی ۳۲۰ واریز میکنه البته اون حدود ۷سال سابقه داره بنظرتون به سابقه هم ربط داره؟؟

نه به سابقه نيس

مثلا به درصد بيمه اس و دفترچه ي بيمه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

اره والا من خودم در به در دنبال کار بیممونم ولی واقعا ماهی ۴۰۰زورم نمی‌رسه حالا باز باید حضوری برم بپرسم

بیمه روستایی خودم نمایندگیشو دارم ولی خب تامین بیمه شن خیلی بهتره

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
اره والا من خودم در به در دنبال کار بیممونم ولی واقعا ماهی ۴۰۰زورم نمی‌رسه حالا باز باید حضوری برم ب ...

آره واقعا خیلی زور داره ماهی ۴۰۰ آخه

مطمئنین؟

اره من خودم دارم میدم هر ماه

البته نمیدونم ایشون این مدل بیمه رو میخان یا نه

در ضمن بصورت درصدی هست 12% مثلا

کافیه برین داخل یه مرکز بیمه اونجا روی برد زدن قیمت ها و پوشش ها رو

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو