2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم گلی  منم تازه اومدم کرج . مامانیای نی نی سایتی آرایشگاه و مرکز کاشت دختر ایرونی رو ب ...

سلام عزیزم . ممنونم از راهنمایی . راستش تو این چند روز خیلی تعریفشون رو تو این سایت و جاهای دیگه خوندم . صفحه ی اینستا و تلکرام و نمونه کارهاشون رو هم دیدم . به نظر میاد که کارشون خوبه . 

شما چه کارهایی پیششون انجام دادین ?

سلام عزیزم . ممنونم از راهنمایی . راستش تو این چند روز خیلی تعریفشون رو تو این سایت و جاهای دیگه خون ...

من اول فقط برای تاتوی ابرو رفتم پیششون . میکرو پیگ کردم پیش فریده جون که خیلی راضی هستم .

بعد موهامو کوپ و مش کردم پیش فریبا جون  که خیلی خوشگل شد 

و ناخنهامم پیش فهیمه جون درست,کردم که اونم خیلی عالی شد و بینهایت راضی هستم . 

من ده سالی هست که کاشت ناخن می کنم , واقعا هیچوقت انقدر راضی نبودم . 

من اول فقط برای تاتوی ابرو رفتم پیششون . میکرو پیگ کردم پیش فریده جون که خیلی راضی هستم . بعد موهام ...

چه خوب , پس همه ی کارهاتو همونجا انجام دادی . 

ببخشید عزیزم میتونی یه عکس از میکرو ابروت برام بفرستی , اگه سد همینجا , اگه دوست نداری تو خصوصی برام بزار 

سلام به نظر من بهترین آرایشگاه تو کرج دختر ایرونی در گوهردشت هست . 

و بهترین مرکز کاشت ناخن هم دختر ایرونی در کرج هست . یه بار امتحان کن مشتری میشی . 

هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 

سلام  عزیزم ،کلا شغل آرایشگری  درآمد زاهستش .به شرط اینکه حسابی تمرین کنی .آموژشگاه آرایشگری مهستان قیمتهاش خیلی خوبه . من اینجا دوره کوتاهی و تاتو  دیدم . خواهرم هم دوره مژه و ناخن... خیلی خوب آموزش میدن . و برای اینکه صرفه جویی بشه در خرید وسایل ،میتونی برای یادگیری از وسایل خود مربی استفاده کنی و هزینشو بهشون بپردازید... بعدا که دستتون راه افتاد ،میری وسایل برای خودت می‌خری و حسابی تمرین میکنید .من از این آموزشگاه  خیلی راضیم .اخلاقشون خوبه و عالی آموزش میدن.در ضمن مدارکشون هم معتبره .شمارشون02188075682

سلام  عزیزم ،کلا شغل آرایشگری  درآمد زاهستش .به شرط اینکه حسابی تمرین کنی .آموژشگاه آرایشگری مهستان قیمتهاش خیلی خوبه . من اینجا دوره کوتاهی و تاتو  دیدم . خواهرم هم دوره مژه و ناخن... خیلی خوب آموزش میدن . و برای اینکه صرفه جویی بشه در خرید وسایل ،میتونی برای یادگیری از وسایل خود مربی استفاده کنی و هزینشو بهشون بپردازید... بعدا که دستتون راه افتاد ،میری وسایل برای خودت می‌خری و حسابی تمرین میکنید .من از این آموزشگاه  خیلی راضیم .اخلاقشون خوبه و عالی آموزش میدن.در ضمن مدارکشون هم معتبره .شمارشون02188075682