2777
2789

چندنفر از نی نی سایتی ها اومدن و عضو شدن توی اپلیکیشن ۷۰۳۰ و مفید بودنش هم بزودی میبینن.

بیاین بقیه هم نصب کنید و عضو بشید بچه ها.

والله با این اقتصادی که داریم.این تنها حرکت هوشمندانه و سوداور هست برامون.پس همه بیاید باهم پیش بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهش شک دارم... میترسم همون پول خورده هایی که ته کارت برامون مونده رو بالا بکشه....

به هر برنامه و کدی اعتماد نمیکنم به این زودیا...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله افزایش اعتبار و بسته های اینترنت و قبض و... شریک می کند.

✅ شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.

✅ از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.

🌐 https://7030.ir/r/fahim0020 

💌 شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: fahim0020

من بهش شک دارم... میترسم همون پول خورده هایی که ته کارت برامون مونده رو بالا بکشه.... به هر برنامه ...

من خودمم خیلی محتاطم.ولی از این برنامه مطمعن شدم که عضو شدم.با هرتراکنش خودم ک زیر مجموعه هام هم سودشو میبینم.و به یه حد نصاب که رسید میتونیم خودمون به حسابمون واریز کنیم

مثل برنامه آپ و ۷۸۰ و بقیشونه.فقط با این تفاوت که اونا سود مالیات رو میزارن برای خودشون ولی این برنامه ۷۰درصد از سود مالیاتی که ازمون میگیره رو میده به خودمون.با هرتراکنش.هم پرداخت قبض و کارت به کارت و چیزای دیگه.

بجاش اونا این سود رو خودشون برمیدارن و آخر هرماه میزازن برای قرعه کشی که هیچوقت هم اسم خودمون درنمیاد

سلام آخه مدلش هرمى هست به خاطر همين من بهش بدبين هستم

عزیزم من تودمم اول همین نسو بهش داشتم.ولی خوب تحقیق کردم راجبش.و مهمتر اینکه اگه متوقعانه بهش نگاه نکنیم خیلی خوب میتونیم باهاش کنار بیایم.آخه فکرکنید بقیه برنامه هایی که کارمیکنیم باهاشون نه تنها وسد نمیدن بهمون تازه مالیات خرید هم میگیرن ازمون.بعد میگن آخر ماه قرعه کشی میلیونی داریم.اینطوری آدمو طمعکار میکنن.ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته.

اگه از این لینک بریم زیر مجموعه ی شما میشیم؟بابت هر زیر مجموعه چقدر به شما میرسه؟

نه عزیزم.به این لینک که برید.اطلاعات رو میخونید و اونموقع خواستید میتونید ثبت نام کنید.که کد معرف رو بدید ثبت نام میشید

اگه از این لینک بریم زیر مجموعه ی شما میشیم؟بابت هر زیر مجموعه چقدر به شما میرسه؟

بابت زیر مجموعه چیزی به معرف نمیرسه.بابت هرتراکنش مقداری سود برای خود شخص و مقداری هم برای معرف درنظر گرفته میشه.و هر تراکنش هم فرق میکنه سودشون

بابت زیر مجموعه چیزی به معرف نمیرسه.بابت هرتراکنش مقداری سود برای خود شخص و مقداری هم برای معرف درنظ ...

ممنون از توضیحاتتون 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍