2777
2789
عنوان

کدوم کشورا بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست
کدوم کاربره عزیزم؟

اسم کاربریشونو یادم نیست، باز شاید دوستان بدونن و بشناسنشون چون کاربر پزشک زیادی توی سایت نداریم

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه بخوای ادامه تحصیل بدی دانشگاه های خیلی عالی داره و اینکه هزینه تحصیل توی آلمان تقریبا رایگانه ...

دارم میخونم.البته بدون کلاس رفتن چون وقتشو ندارم.ولی سخته😪

سخت تر از المانی؟😅

مکالمه ی عربی رو نمیدونم ولی توی دوران کارشناسی مجبور بودیم 12 واحد آلمانی پاس کنیم که واااااااقعا سخت بود😂😂😂😂 من که همشو با تقلب نمره آوردم😀😀😀😀😀

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

پزشک بودن تو کشورهای اروپایی به مراتب سخت تر از ایران و کشورهای عربی هست ، اگه درآمد مدنظرته کشورای عربی بهتره، 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
من با توجه به دیده هام گفتم.🤔 ولی قبول داشته باشید که کشور ما فوق العاده پزشک سالاره و وضعیت شما ا ...

چیزی که ما تا الان دیدیم و شنیدیم که اینطور نبوده.شاید واسه عده ی معدودی اینطور باشه هرچند قبول دارم اوضاع رشته های دیگه بدتره ولی این به معنی ایده ال بودن( بهشت بودن) اوضاع برا پزشکا نیست

برای خوده من که عربی واقعا سخت تره.اصلنم درس شیرینی نیست. شما برای آلمانی چه کتابیو داری میخونی؟؟؟

تازه شروع کردم فعلا چندتا سایت اموزشی رو دارم میخونم.

12 وااحد؟؟؟!!! چه رشته ای هستی ؟

مترجمی زبان انگلیسی😀