2777
2789
عنوان

کدوم کشورا بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست
پزشک بودن تو کشورهای اروپایی به مراتب سخت تر از ایران و کشورهای عربی هست ، اگه درآمد مدنظرته کشورای ...

نه فقط درامد, سطح زندگی و فرهنگ و اینها هم برام مهمه و اینکه قصد ادامه تحصیل هم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که ما تا الان دیدیم و شنیدیم که اینطور نبوده.شاید واسه عده ی معدودی اینطور باشه هرچند قبول دارم ...

نمیدونم شاید به خاطره اینه که من هرچی پزشک دیدم وضعشون خیلی خوب بوده😃

ولی به نظره من روی آلمان فکر کن من یه مدت میخواستم برای کالج اقدام کنم خیلی راجبش تحقیق کردم.

ااا واقعا؟ خب چرا المانی هم باید پاس میکردین؟

کلا مترجمی زبان انگلیسی توی تموم دانشگاه ها اینطوریه که باید یه زبان دوم هم پاس کنی یا فرانسوی یا آلمانی. دانشگاه ما فقط آلمانی داشت وگرنه من فرانسوی رو ترجیح میدادم

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
نه فقط درامد, سطح زندگی و فرهنگ و اینها هم برام مهمه و اینکه قصد ادامه تحصیل هم دارم

من اگه جای شما بودم اروپا انتخاب آخرم بود، ولی بیشتر به استرالیا و کانادا فکر میکردم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
سلام ببخشیدریپلای کردم من زبانوفقط درحدمکالمه دوست دارم بنظرتون چ چیزی روبرای توخونه ک خودم بتونم بخ ...

توی خونه رو راستش نمیدونم خوداموزا چی خوبه چون خودم استفاده نکردم ولی کلاس های زبان واقعا عالین، از لحاظ بازدهی و یادگیری یه ترم کلاس زبان واقعا بیشتر از 4 سال لیسانس بود.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
نمیدونم شاید به خاطره اینه که من هرچی پزشک دیدم وضعشون خیلی خوب بوده😃 ولی به نظره من روی آلمان فکر ...

نتیجه ی تحقیقاتت چی بود عزیزم؟

راستی زبان المانیتون در چه حده؟

من اگه جای شما بودم اروپا انتخاب آخرم بود، ولی بیشتر به استرالیا و کانادا فکر میکردم

چرا انتخاب اخر؟؟

استرالیا هم تو گزینه هامه ولی شرایط پذیرشش سختتره انگار

نتیجه ی تحقیقاتت چی بود عزیزم؟ راستی زبان المانیتون در چه حده؟

برام درخواست بده توی خصوصی یه کانال تلگ.رام دارم برات میفرستم که خیلی کمکت میکنه.

من چیزه زیادی نخوندم هنوز آموزشگاه گوته ثبت نام کردم که گفتن حداقل ۱ سال طول میکشه نو بتتون بشه.