2777
2789

اگه همون باشه كه من فكر ميكنم كه درش سبز كمرنگه و oil free هم هست،منم پوستم چربه و اين محصولو دارم و واقعا راضي ام.چون حالت فلوييدي داره و فوق العاده سبكه.اصلا چرب نميشه و برق نميندازه،زودم جذب ميشه من كه خيلي راضي بودم

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پوستتون چرب نيست؟؟!!!!براي پوست چرب بايد دنبال محصولي باشيد كه برق نندازه منظور از برق انداختن اينه كه حالت چرب ديده نشه

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

دوستم اگه پوستت جوش ميزنه خشك نيست،چربه.اما دهيتراتس.كم آبه و طراوت نداره.كه با مرطوب كننده حل ميشه.اگه اويل فري نزني بيشتر جوش ميزني.ببخشيد زياد توضيح دادما دلم نيومد نگم  

دوستم اگه پوستت جوش ميزنه خشك نيست،چربه.اما دهيتراتس.كم آبه و طراوت نداره.كه با مرطوب كننده حل ميشه. ...

آره گلم میدونم کم آبه ولی مرطوب کننده های پوست چرب اصلا تاثیری نداره رو پوستم