2777
2789

پسرم کلاس اولیه هیچی بلد نیست دوست هم نداره یاد بگیره سه تا املاء ازش گرفتن سه تاشم نیاز به تلاش چیکارش کنم هدیه هر روز میگیرم تشویق بشه بدتر میشه خسته شدم دیگه فک کنم مردود بشه امسال شما چیکار میکنین به منم بگید همون کارو بکنم شاید خوشش بیاد از درس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من کلاس اولیه .تو املا مشکلی نداره .فکر میکنم تنها راهش تمرینه و وقتی داره مشق مینویسه با صدای بلند بخونه و تکرار کنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نشانه ها را نمیشناسه که غلط می‌نویسه

نشانه های که یاد گرفتن را بزرگ رو برگه بنویس بزن جاهایی که جلو چشمش باشه،اول آخر کلمه ها را باهاش کار کن مثلا بگو دریا صدا اولش چیه،صدا آخرش چیه

پسر من کلاس اولیه .تو املا مشکلی نداره .فکر میکنم تنها راهش تمرینه و وقتی داره مشق مینویسه با صدای ب ...

مشکل من همینه تمرین و تکرار نمی کنه هی میگم با صدای بلند صداکشی کن بعد بنویس ولی انجام نمیده 

نشانه ها را نمیشناسه که غلط می‌نویسه نشانه های که یاد گرفتن را بزرگ رو برگه بنویس بزن جاهایی که جلو ...

عزیزم من همه این کارها رو انجام میدم میلی به یا گرفتن نداره اصلا علاقه نداره من هرچی میگم انگاری با دیوارم