سلام دوستان .من تو پنج هفته رفتم دکتر فرستادم سونو گفت پوچه ولی تا دوماه صبر کن منم صبر کردم دیشب از پادرد حالت تهوع نتونستم طاقت ببارم امروز رفتم دکتر البته یه دکتر دیگه فرستاد منو سونو و سونو گرافی گفت اینم بچت و اینم صدا قلبش .اینقدر گریه کردم اونجا ..ففط خدا معجزه کرده پیامبراش دعا کردن .دلمون نشکستن ..و ممنونم از اونایی که برام دعا کردن
نه هیچی لکه بینی نداشتم همه چیم عالی بود ..دکتر منو تو چهار هفته اولای پنج هفته سونو کرده گفته پوچه ..شوهرم میگه این دکتر غیر استرس چیز دیگه یاد نداره دیگه نمیریم پیشش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم همینکارو کرد دکتر حتی از فرستاد عدد بتام بالا نرفته بود .ولی من ب خواست خدا صبر کردم .
واقعا میگی؟
من از دیشب فقط کارم گریه است
یعنی جای امیدواری هست؟
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
اره عزیزم منم مثل تو فقط گریه مکردم .تا اینکه اومدم تو نی نی سایت و بچها گفتن ماهم همینجور بودیم و ا ...
دوباره گفت ۳شنبه آز بدم ببینم عددش بالا تر رفته یا نه
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
دوباره گفت ۳شنبه آز بدم ببینم عددش بالا تر رفته یا نه
ن اصلا نری از ..بمنم گفت دوباره از بده اما بهداشت گفت نری ک استرس بهت وارد میشه .اگه هیچ مشکلی نداری خونریزی یا لکه بینی و یا درد زیر شکم صبر کن تا هشت هفته برو
من امروز هشت هفته بودم سونو زده بود هفت هفته فقط ساک دیده شده مایع زرو و قلب تشکیل نشده یعنی ب منم امیدی هس؟
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من امروز هشت هفته بودم سونو زده بود هفت هفته فقط ساک دیده شده مایع زرو و قلب تشکیل نشده یعنی ب منم ا ...
من از نظر خودم شیش هفته بودم سونو رفتم گفت پنج هفته ایی حتی گفت فقط ساک چیز دیگه نیس ..تا دوهفته صبر کن ..حالا بشما نگفتن صبر کن ..بعضی بچها مگفتن تا ۱۱هفته میگن تشکیل نمیشه
واسه منم دعاکن گلم..هفته اول اذر میرم سونو واسه قلب
و چون یبار تجربه بارداری پوچ رو داشتم خیلی نگرانم.درضمن من اخرین پریودم ۲مهربوده ۱۳مهر ازمایش دادم بعد از۱۱روز تاخیر تیتر بتام۳۳۰۰بود..همگی دعام کنید لطفا ازخدا صدای قلب نی نی سالممو میخوام.
خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت