2777
2789

سلام دوستان .من تو پنج هفته رفتم دکتر فرستادم سونو گفت پوچه ولی تا دوماه صبر کن منم صبر کردم دیشب از پادرد حالت تهوع نتونستم طاقت ببارم امروز رفتم دکتر البته یه دکتر دیگه فرستاد منو سونو و سونو گرافی گفت اینم بچت و اینم صدا قلبش .اینقدر گریه کردم اونجا ..ففط خدا معجزه کرده پیامبراش دعا کردن .دلمون نشکستن ..و ممنونم از اونایی که برام دعا کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا راشکر که مادر شدی

برای ما هم دعا کن بنده ی خوبی بشیم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

منم دیروز رفتم سونو هیچی ندید فرستاد آز که عدد بتام زیاد بالا نرفته بود مال منم احتمالا شیمیاییه

حالم خیلی بده برام دعا کن

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰