خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 عنوان نوزاد پنج ماهه ام 112 بازدید | 12 پست دخترم ازصبح توخواب ناله میکنه دلیلش چیه بنظرتون سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین 1397/08/20 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4308 شاید میخواد دندون در بیاره لثه هاش درد میکنه یکم با روغن زیتون فکش رو بمال ببین بهتر نمیشه؟؟
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4308 شایدم گوشش درد میکنه میتونی ب گوشش دست بزنی ببینی نالش بیشتر میشه یا ن
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 شکمش کار میکنه زود به زود؟ اره دوبار کار داده گلم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 شایدم گوشش درد میکنه میتونی ب گوشش دست بزنی ببینی نالش بیشتر میشه یا ن دیشبم گوشش ماساژ میدادم گریه میکرد وقتی ماساژدادم ساکت میشد میخوابید سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
elahe2000 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 2718 اره دوبار کار داده گلم آخه دختر منم چهار و نیم ماهشه کلا پنج شش روزی یه بار شکمش کار میکنه روز آخر که اذیت میشه ویکم ناله میکنه
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 شایدم گوشش درد میکنه میتونی ب گوشش دست بزنی ببینی نالش بیشتر میشه یا ن الان دست زدم ب گوشش بیستر شد بدنشم کش میاره بنظرتون سرما خورده سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 آخه دختر منم چهار و نیم ماهشه کلا پنج شش روزی یه بار شکمش کار میکنه روز آخر که اذیت میشه ویکم ناله م ... فکرکنم گوشش دردمیکنم چندروز خیلی گریه میکنه دست زدم ب گوشش ناله اش بیشترشد سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 آخه دختر منم چهار و نیم ماهشه کلا پنج شش روزی یه بار شکمش کار میکنه روز آخر که اذیت میشه ویکم ناله م ... دخترمن سیو یک خرداد بدنیا اومددخترشما چی سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4308 دیشبم گوشش ماساژ میدادم گریه میکرد وقتی ماساژدادم ساکت میشد میخوابید پ گوششه شاید باد رفته تو گوشش یا عفونت کرده
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4308 الان دست زدم ب گوشش بیستر شد بدنشم کش میاره بنظرتون سرما خورده علایم داره؟؟