2777
2789

خانمها لطفا راه حل بدین زن 37 ساله ومرد 36ساله هستن هردو لیسانس نزدیک 5ساله عروسی کردن ازروز اول آقا خانمشو توجمع خانواده اش ( خانواده شوهر) تحویل نمیگیره تاامروز .مشاوره قهر زبون خوش مقابله به مثل حرف زدن واطهارنیاز به اینکه دوست داره تحویل گرفته بشه هیچکدوم جواب نداده. حتی وقتی خانوم  زنگ میزنه آقا پیش مادرش باشه یاخونه مادرش یه جوری باخانمش حرف میزنه که انگار قهرن سلام نمیده وحال واحوال نمیکنه

بهش بگه اگه درست نکرد خودشو

خانمم همینجوری باهاش رفتار کنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیییییین شوهر من، بهش بگو زور نزنه که درست نمیشه.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خیلی از این مدل آقایون بخاطر نوع تربیتشون این رفتار رو دارن میترسن از طرف خانواده شون مورد قضاوت قرار بگیرن 

اگه وقتی دور از خانواده هستن رفتار خوب و عاطفی دارن میشه امیدوار بود که دلشون میخواد نتغییر کنن اما جراتش رو ندارن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اوایل شوهرمنم همینجوریعنی تادم درخونشون میخندیدیم هم واردخونه مامانش میشد۱۸۰درجه عوض میشدخودم ادمش کردم الان زیادجرات بی محلی نداره😐😐😐😐

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍