2777
2789

🔴دختر نوزاد به خاطر یک بوسه مُرد!

🔸دختر12 روزه با بوسه یکی از اقوام که سرماخورده بود، به‌دلیل عفونت شدید جان باخت.

◽به‌گزارش پلیس تگزاس امریکا، «پرسلی» و «الیاس» پدر و مادر این کودک اعلام کرده‌اند این حادثه زمانی رخ داد که با وجود ممانعت این خانواده، یکی از آشنایان آنها با وجود سرماخوردگی دختر نوزادشان را بوسیده بود.

◽آنها پس از مرگ فرزندشان برای اینکه از اتفاقات مشابه پیشگیری کنند فراخوانی با عنوان «کودکان را نبوسید» راه انداختند که مورد استقبال بسیاری از کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

@lifestylee24

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هول میکنید😩😩😩

حالا گفتم‌چخبریه اینو ک همه باید بدونند

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
🔴دختر نوزاد به خاطر یک بوسه مُرد! 🔸دختر12 روزه با بوسه یکی از اقوام که سرماخورده بود، به‌دلیل ...

خونده بودم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
عزیز نوزاد تا 30 روز بدنش کاملا ایمنه . اینا همش الکیه

هرچی ام‌میشه  خارجی ها اول میگیرن😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
هرچی ام‌میشه  خارجی ها اول میگیرن😁😁😁

این خبرا همش دروغه. دکتر میگه نوازد تا 30 روز هیچ ویروس یا میکروبی روش اثر نمیکنه، بعد از 30 روز سیستم ایمنی بدنش میشه مثل بقیه ادما، بعد از 30 روز اولیه باید یکم بیشتر احتیاط کنین، اما نه اینکه با یه ویروس سرماخوردگی بمیره اونم الان و توی عصر تکنولوژی. قدیما شاید در اثر ذات الریه یا چیزایی مشابه این میمردن ولی الان اگر بهش برسن غیر ممکنه

این خبرا همش دروغه. دکتر میگه نوازد تا 30 روز هیچ ویروس یا میکروبی روش اثر نمیکنه، بعد از 30 روز سیس ...

اره بابا مکه الکیه