2777
2789
عنوان

بچه ها مياين برام حدس بزنين

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 47 پست
عزیزم ازمایش جوش و شیرین و ادرار رو انجام بده صد در صد درسته.من رو هر دو تا بچم انجام دادم.درست در ا ...

خونده بودم تو اينترنت راجب جوش شيرين حتما انجام مي دم ممنونم از راهنماييت

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
ان شاالله دعا کن عزیزم بارداری سختی دارم از لحاظ بدنی .من هر دو دوست دارم . همین طوری صورتی زدم .

بارداری با همه سختیاش شیرینه ،خیلی زود دلت واسه این روزا تنگ میشه

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله دعا کن عزیزم بارداری سختی دارم از لحاظ بدنی .من هر دو دوست دارم . همین طوری صورتی زدم .

ايشاالله عزيزم ني نيت صحيح و سالم بياد بغلت منم بايد سركلاژ كنم استراحتي هستم خيلي سخته ولي به اينده كه فكر ميكني كه زود همچي تموم ميشه برات شيرين ميشه

فك كنم نوشته بود اگه حباب بده يعني واكنش بده دختر برعكسش پسر چون جوش شيرين خاصيت قليليي داره دختر بودن باعث اسيدي شدن ميشه حباب تشكيل ميشه

فك كنم نوشته بود اگه حباب بده يعني واكنش بده دختر برعكسش پسر چون جوش شيرين خاصيت قليليي داره دختر بو ...

من دقیقا الان برعکس خوندم . ولی منطقی همینه که شما می گی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
من دقیقا الان برعکس خوندم . ولی منطقی همینه که شما می گی 

درسته من اشتباه گفتم الان منم سرچ كردم