2777
2789

بابای من نزاش...منم شب دوم رفتم😂😂😂

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی عزیزم خوشبخت بشن

سلامت باشی گلم همه ی جووناخوشبخت بشن ان شالله شما مگه عقدی؟

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

ما رسم داریم داماد باید3شب خونه عروس و عروس3شب خونه آقا دوماد بخوابه 

کلا هیچ رسمی مبنی بر این که از هم جدا باشن تا شب عروسی رو نداریم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

نه رسم نداریم 

ولی روز عقد که جشنم داشتیم سوهرمنو اورد خونه پدرم 

تا دیروقت پیشم موند ولی رفت نموند برای خواب

ولی یک هفته بعدش دیگه میومد

جوری که پدرم‌میگفت الی محمد نمیاد امشب😂😂😂