2777
2789

من ساعات خوب برای اقدام تو ماه آذر و دی و بهمن رو می خوام....هرکی داره لطفا کمک کنه یا کلش رو ازش میخرم یا برا اون ماهها برام عکسشو بفرسته هرچقدر بگه منصفانه بهش میدم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه این چیزا مهمن؟؟

بله خانومی خیلی مهمه تاثیر وضعیت نجوم از لحاظ علمی هم به اثبات رسیده مثل تاثیر ماه رو جزر و مد آب

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

برخی روزها و شبها فضیلت دارند تو دانشمند شدن،بزرگوار شدن ،عاقبت بخیر شدن فرزند و....

مادرها ومادربزرگ های ماها مگه باتقویم اقدام میکردن؟؟بدون استرس باش

ولی خوب وقتی علمش هست و ابزارش هم هست چرا استفاده نکنیم...اون زمان نبوده استفاده نمیکردن وقتی میشه استفاده کرد چرا نکنیم؟

تو نت،بزن میاره برات. قیمتشم چهار تومنه 

ندارن عزیزم همه تموم کردن هم اینترنت هم کتاب فروشیها...همشو همون قبل از سال بردن تو اسفند و بهمن شاید تک و توک این ور سال

من ندارم ولے یه دوستم داره که اونم نداره شوخے کردم  مامانم روزهاے نحس رو مید ...

😂 عزیزم منظورم از ساعات ساعت و دقیقه نبود که ....شنیدی میگن آیا برا فلانکار ساعت هست یانه؟....منظور همون روزها و شبها و وقتهای خوبه