2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 49 پست
من چون همیشه ارایش دارم اصلا نمیتونم مرتب نماز بخونم دلمم نمیخواد بدون ارایش پیش همسرم باشم واقعا ای ...

ای بابا آرایش هم شده یه معضل 😕

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون همیشه ارایش دارم اصلا نمیتونم مرتب نماز بخونم دلمم نمیخواد بدون ارایش پیش همسرم باشم واقعا ای ...

دقیقا یه مدت نماز میخوندم نفخ شدید گرفته بودم باورت نمیشه درست 5 بار وضو گرفتم

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
من آرایش و اینا برام مورد نداره حموم رفتنه در طول روز دوبار دیوانه کننده س

چرا این همه میری حموم

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
یه زیارت برو معنویات آدمو تقویت میکنه کربلا هم نشد مشهد برو اصلا امامزاده محلتون برو نماز جماعت بخون ...

اوهوم درسته حتما میرم 😘

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

عزیزم میتونی یه قرار معنوی بذاری با خدا یا حتی یکی از ائمه که بیشتر بهش ارادت داری.و اینکه سعی کن اول وقت بخونی.وقت اذان به این فکر کن که خدا داره با عشق صدات میکنه پس با عجله به سمتش برو😍

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️