2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

306 بازدید | 15 پست

سلام 4 ماهه زایمان کردم به شدت از رابطه جنسی سر شدم به طوری که همش فرار میکنم الان حدود 1 ساله فقط یه بار رابطه داشتیم اصلا میل جنسی ندارم قبل بارداری کم بود ولی العام صفر شده شوهرمم همش تحمل میکنه به من میگه دیگه تحمل فشار ندارم ولی نمیتونم اصلا حاضر به انجامش نیستم حتی از بوسه و لمسم متنفرم یا وقتی شوهرم با من شوخی میکنه به نظرم مصخره میاد حیوونیم ناراحتومیشه همش میگه کاری کردم که ناراحت شدی میگم نه به خدا دست خودم نیس همون یه رابطه که داشتم کلی درد کشیدم بعدشم 4 ساعت نتونستم دستشویی کنم سوزش ادرار داشتم از درد نمیتونستم راه برم دوست دارم طلاق بگیرم تاوخیچ وقت رابطه نداشته باشم کاش هیج وقت ازدواج نمیکردم حیوونی شوهرم خیلی خوبه ولی من نه کمک کنین جیکار کنم توی زایمان انقد دستکاریم کردنکمیترسم برم دکتر زنان دوباره معاینم کنن

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

خب بیشتر بخاطر زایمان و خستگیهای بعدشه که اینجوری 

منم یکم این حالتو پاشتم ولی هر بار که شوهرم میخواست یه جور قبول میکردم که انگار خودمم میخوام و نمیزلشتم چیزی کم باشه براش که یه وقت از یه جای دیگه در نره 

خدا روشکر کم کم خودمم بهتر شدم 

خدايا آن ده ,كه آن به

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سردیجات نخور دیگه هرچی میخوری اسمش رو بزن پشت اسمش طبع بنویس ببین اگه سردیه نخور مثلا طبع عدس؟من فکرمیکردم گرمیه دیروز زدم سردیه چیزای گرم بیشتر بخور گل سرخ بگیر تو غذا و چایی خودت بریز فلفل بریز تو غذای خودت برعکس به شوهرت سردی بده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

[QUOTE=74084203]اسمت که دختر قوی هستش بکو ببینم هیکلت چطوریه وزنت قدت؟[/QUOTE

چاقم قدمم یک و نیم متره البته قبل ازدواج حیلز خوب بودم بعد ازدواج روز به روز چاقتر شدم آخه قبلش باشگاه میرفتم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌