2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

52 بازدید | 6 پست

سلام مامانا من 8 هفته 4روزمه 1ماهه نه برنج خوردم نه نون هیچی از گلوم پایین نمیره.یکم مایعات میخورم.زیاد بالا نمیارم فقط تهوع دارم الان چند روزه بدترشدم.دمیترون 4 روزی 3تا میخورم تاثیری نداره.ب6 ک اصلا تاثیر نداره.به نظرتون خیلی برای جنین ضرر داره؟کیا مثل من بودن؟

تمام زندگیم همسرم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوهفته ویار شدید داشتم اینارو رعایت کردم بهتر شدم.

نون خشک کردم گذاشتم کناردستم صبح ها قبل بلند شدن کمی ازش خوردم تا اسید معده م بالا نیاد وتهوع نگیرم وهروقت حس گشنگی داشتم اما میل به غذا نداشتم ریز ریز نون میخوردم

بعد صبونه قرص جویدنی دایمکت

قل ناهار وشام رانبتدین

بعد ناهار وشام دایمکت

بو کردن نارنگی وپرتغال خیلی خوبه

صبونه بجز کشک چیزی نخوردم خیسوندمش خیلی خوب بود دیر گشنم میشد

ناهار چربی هارو حذف کردم حتی داخل غذا روغن نریختم .

زمینی پخته یا کبابی.ماست .کباب.اینا خیلی عالی هستن.

سعی کن چیزای ترش کمتر بخوری چون باعث میشه معده اسیدی بشه

نیم ساعت بعد ناهارو شام یه قاشق شربت ای دی ژل.ضداسیدمعده س

بجای اب هم دوغ بخور

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم دوهفته ویار شدید داشتم اینارو رعایت کردم بهتر شدم. نون خشک کردم گذاشتم کناردستم صبح ها قبل بلند ...

اصلا دهنم باز نمیشه غذا بخورم.الان تو مطب دکترم.برم داخل ببینم چی میگه

تمام زندگیم همسرم...❤
اصلا دهنم باز نمیشه غذا بخورم.الان تو مطب دکترم.برم داخل ببینم چی میگه

حتما بگو سرم وامپول دمیترون یا رانیتدین بنویسه اینجوری تا ۱۲ ساعت خوب میشی بعدش میتونی همون روشی که گفتم پیش بری فقط نباید بذاری معده ت ضعف کنه 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧