2777
2789
عنوان

بدبختیام کم بود خیانت شوهرمم اضافه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 22 پست
متاسفانه توو بارداری نصف بیشتر مردها خیانت میکنن و واسه خودشونم توجیه دارن عزیزم باهاش حرف بزن شاید ...

من با اینکه باردارم براش چیزی کم نزاشتم حتی من منع رابطه شدم اما بازم جلوشو نگرفتم 😔😔😔😔دیشبم دعوامون شد زندگیم داره خراب میشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من زود قاطی میکنم تو اینجور موارد و بد واکنش نشون میدم

دست و پاهام میلرزه سخته خیلی ما به سختی بهم رسیدیم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه باردارم براش چیزی کم نزاشتم حتی من منع رابطه شدم اما بازم جلوشو نگرفتم 😔😔😔😔دیشبم دعو ...

همه خانما سعی میکنن چیزی کم نذارن ولی متاسفانه مردها فقط دنبال توجیه این کار زشتشونن و مطمئن باش بارداریتو بهونه میکنه.حالا زیاد عجله نکن باهاش صحبت کن 

دست و پاهام میلرزه سخته خیلی ما به سختی بهم رسیدیم

الهی بگردم. نمیتونم درست راهنماییت کنم.ولی من اگه بودم قران میاوردم جلوش.میگم که خیلی قاطیم.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
همه خانما سعی میکنن چیزی کم نذارن ولی متاسفانه مردها فقط دنبال توجیه این کار زشتشونن و مطمئن باش بار ...

😔😔😢😢😢😢😢دلم برا بچم میسوزه

الهی بگردم. نمیتونم درست راهنماییت کنم.ولی من اگه بودم قران میاوردم جلوش.میگم که خیلی قاطیم.

😢😢😢😢😢😢😢میترسم خیلی تاشب خیلی مونپه که بیاد 

😢😢😢😢😢😢😢میترسم خیلی تاشب خیلی مونپه که بیاد 

میگم عزیزم.قران خیلی سخته.نترس.اروم کن خودتو تا فکرت ازاد بشه و ببینی چیکار کنی بهتره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

عزیزم هنوزم هستی توی سایت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍