2777
2789
عنوان

خانومای رشت اگر هستین بیاین

3538 بازدید | 14 پست

سلام بیمارستان الزهرای رشت برا زایمان چطوره .. و دکتری هست ک موافق سزارین باشه و اونجا هم کار کنه؟؟ 

من سرکلاژی ام ..دکتری رو می‌خوام ک سزارین کنه

یه سری از اقوام ما قبلا اونجا زایمان کرده بودن راضی بودن ولی درمورد سزارین نمیدونم 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه خودم بیمارستان کار میکنم دنبالش نرفتم چون طبیعی میخوام وای چندتا همکارام هم خواستن سز بشن دکترای بیمارستان ما بردنشون خصوصی سزشون کردن همینجا نکردن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
کدوم بیمارستانین؟ الزهرا؟؟

من رسول اکرمم ولی همکارم سز میخواست دکتر گفت رسول عملت نمیکنم بردش فامیلی.کلا سخت گیریه واسه همه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
رسول اکرم بیمه سلامت قبول نمیکنه خانومی؟؟؟؟

قبول میکنه باتعرفه دولتی.فقط دفترچه تامین اجتماعی اونجا رایگانه سلامت فرانشیز داره

شما الزهرارفتین؟من دکترم برام زده الزهرا خوبه بنظرت؟

آره الزهرا رفتم . خیلی داغونه . 

من زایمان راحتی داشتم و کسی هم ک بخیه زد خداروشکر کسی بود ک داشت برا دکترا میخوند

اونجا پر از دانشجوعه.. همه کارا رو دانشجو ها میکنند تا یاد بگیرند .. بهت توصیه میکنم اگر پول داری بری خصوصی اگر هم نه ک هیچ .. 

منکه خودم بیمارستان کار میکنم دنبالش نرفتم چون طبیعی میخوام وای چندتا همکارام هم خواستن سز بشن دکترا ...

سلام ببخشید شما بیمارستان الزهرا کار میکنین؟

راجب دستگاه Nicuچندتا سوال داشتم

اول اینکه ایا اگر من خصوصی سزارین بسم میتونم بچم بیارم nicuالزهرا؟راحت قبول میکنن؟

سلام ببخشید شما بیمارستان الزهرا کار میکنین؟ راجب دستگاه Nicuچندتا سوال داشتم اول اینکه ایا اگر من ...

من الزهرا نیستم خبر ندارم