2777
2789
عنوان

از زندگيم خسته شدم ديگه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
خيلي به فكر بچه مم ولي وقتي شوهرت بهت توهين كنه و اخر سرم وقتي جواب توهيناشو ميشنوه با كتك بهت حمله ...

من گفتم سکوت کنید؟ برید مشاوره برید روان شناس. بچه رو از اون محیط دور نگه دارید. هر کاری که فکر میکنید برای روانش بهتره

پسر ۱۱ ساله ای رو میشناسم که بخاطر دعواهای پدر مادرش دچار مشکلات و تیک عصبی شده و ۳ سال از جداییشون میگذره و این بچه مدتم تحت درمانه تا اون خاطرات رو فراموش کنه! دکتر گفت ببرنش باشگاه، کلاسای رزمی که اونجا بتونه خشمشو خالی کنه، طفلکی هر مشت و لگدی که به سمتش میاد چشمامو میبنده میره عقب! توان دیدن مبارزه هم نداره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عزیزم اینجا ایرانه مردا خانواده و دوستای زنشونو نمی خوان. کاری هم از دست تو بر نمیاد نه با بحث نه با ...

خونواده من خيلي كم ميان خونه م اما خونواده اون يه سره ميان و ميرن اون سالي يه بارم كه خونواده من ميان طوري رفتار ميكنه كه برن و نيان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ديشب سر اينكه من تند  باهاش حرف ميزنم باهام بحث كرد منم گفتم فكر كردي يادم ميره به خانواده ...

چه لزومی داره گذشته ها رو یادآوری کنید؟ 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من گفتم سکوت کنید؟ برید مشاوره برید روان شناس. بچه رو از اون محیط دور نگه دارید. هر کاری که فکر میکن ...

العي بميرم واسه بچه م كه باباي نفهمش اين چيزارو نميفهمه من اروم حرف ميزنم كه با صحبت حل كنم اما اون صدارو ميبره بالا بچه طفلك ميفهمه دعواس 😓

العي بميرم واسه بچه م كه باباي نفهمش اين چيزارو نميفهمه من اروم حرف ميزنم كه با صحبت حل كنم اما اون ...

اروم حرف میزنی خوبه ولی چرا گذشته رو دوباره یاد اوری میکنی

اون دیگه گذشتتتتت الان رو بچسب دختر خوب چرا باید کاری کنی که شب ذوقی برا اومدن به خونه نداشته باشه

و خدایی که بشدت کافیست... 
گذشته نبود همين ند روز پيش بود 

همین جمله فکر کردی یادم میره بار منفی داره. این حس رو به شنونده القا میکنه که شما دنبال هم زدن خاطرات گذشته و روی آوردن هستی. دنبال این هستی که بحث رو کشدار کنی. 

عزیزم وقتی شرایط طلاق نداری بخاطر بچت هم که شده دست بخه کار شو تا زندگیتو دوباره بسازی زندگی مشترک ...

حق با شماست شما درست ميگي ،زندگي من طوري شده كه فقط بايد بيخيال شم بيخيال بي احتراميش بيخيال كم محليش فكر نميكنين با بي خيالي من اون بدتر پررو ميشه؟

حق با شماست شما درست ميگي ،زندگي من طوري شده كه فقط بايد بيخيال شم بيخيال بي احتراميش بيخيال كم محلي ...

نگفتیم بیخیال شو گفتیم رامش کن

هر مردی یه قلقی داره این شمایی که باید پیداش کنی

و خدایی که بشدت کافیست... 
همین جمله فکر کردی یادم میره بار منفی داره. این حس رو به شنونده القا میکنه که شما دنبال هم زدن خاطرا ...

اگه شوهر من ازم معذرت خواهي كنه من با كمال ميل قبول ميكنم منم ميبخشم اما اون معذرت خواهي بلد نيست انتظار داره من بدون هيج بحثي بدون هيچ حرفي همه چي يادم بره و اخلاقم خوب باشه 

مثلا ديشب سر اينكه من تند  باهاش حرف ميزنم باهام بحث كرد منم گفتم فكر كردي يادم ميره به خانواده ...

خب داری اشتباه میکنی عزیزمن . رابطتونو درست کن و باهاش بد ح نزن . یکم سعی کن دلشو ب دست بیاری . مشکلت اینه ک اصلااا بلد نیستی با ی مرد چ جوری رفتارکنی .دادی غرور و شخصیتشو خورد میکنی . اونم شخصیت تورو خورد میکنه . آخه این ک نشد زندگی . برو مشاوره حتما‌ .ولی اگه دوست داری بازم فحشت بده و کتکت بزنه و خوردت کنه بازم همین کارارو بکن.یکم ب شخصیتت اهمیت بده

اخه چی می کشی ولی خب همینه کار دیگه ای نمیشه کرد جامعه همینه عزیزم مردسالاریه. 

اخ كه چه زورم مياد اونهمه به خونواده ش احترام ميزارم بعد اين گاو اينطوري جواب خوبياي منو ميده 

خب داری اشتباه میکنی عزیزمن . رابطتونو درست کن و باهاش بد ح نزن . یکم سعی کن دلشو ب دست بیاری . مشکل ...

اره من نميتونم در مقابل تندي اروم باشم نميتونم در مقابل فحش سكوت كنم نميتونم در مقابل كتك اروم باشم خودمم ميدونم يه جورايي شخصيت پسرونه دارم چيكار كنم نميتونم مظلوم واقع بشم چون شوهرم سواستفاده ميكنه