2777
2789
شما سوراخ کن هر چی توشه بپاشه بیرون 😆😆😆

😂😂😂😂واله هر چی توشه خدا دادی.ژل مل نزدم

حالا اگه کسی بخدا میتونم بهش پیوند بدم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
این ک خودش پره ژله😂😂

هه😏😏😏من از طرف خدا ازت معذرت میخام ک ب من لب داده ب شما نداده.😆😆لبامم فابریکه

البته همه میپرسن ژل زدی😅ولی همینجا اعلام میکنم ک نزدم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی زدی؟

نزدم ب خودا مال خودمه

هه😏😏😏من از طرف خدا ازت معذرت میخام ک ب من لب داده ب شما نداده.😆😆لبامم فابریکه البته همه میپرسن ...

من که چیزی بهت نگفنم چرا دعوا داری دوست عزیز!؟!

بعدشم خداروشکر من خودم لبام غنچه ای هست و نیاز به ژل و اینجور چیزا ندارم.تازشم خودشیفته هم نیستم😊لب باید خوش حالت باشه وگرنه لب بزرگ و بی حالت که ب دردی نمیخوره😊😊

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
من که چیزی بهت نگفنم چرا دعوا داری دوست عزیز!؟! بعدشم خداروشکر من خودم لبام غنچه ای هست و نیاز به ژ ...

عَََزیزم😗😗😗😋😋😋

عَََزیزم😗😗😗😋😋😋

لب من بزرک نیست عزیز دلم سایزش اندازه اس فرمش هم عالیه.خود شیفته هم نیستم چیزیه ک همه بهم میگن لبام خیلی خوش فرمه😊