من حدود شیش ماهه دائم دارم هرماه آنتی بیوتیک قوی میخورم و پماد واژینال استفاده می کنم و حتی یبارم سه ماه پیش فریز کردم چون زخم دهانه رحم داشتم .... اما حالا که پریودم پاک شده بازم ترشحاتم سبزه!!!! آخه من دیگه چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فریز خیلی اشتباه من ندیدم کسی با فریز درمان شده باشه لباس زیر هاتم کلا عوض کن یه مدت هم شلوار جین نپوش
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
من بعد زایمان عفونت باکتریایی گرفتم دکتر گفت شدید کلی دارو و آنتی بیوتیک داد که من نخوردم چون وارد شیر میشد. دوشب سیر گذاشتم خداییش خوب شدم. الانم چندشب پیش احساس کردم ی ذره عفونت دارم دوباره سیر گذاشتم ازبین رفت... از همین سایت یاد گرفتم